Dagens lavkarbomat!

Da er det plutselig kveld, igjen. Dagene flyr for tiden, hvor blir de av liksom? Idag har jeg hatt jobb, etterfulgt av studie. Er egentlig ikke heeeelt ferdig med dagens lesing, men trengte en liten pause og avbrekk. Tror jeg har funnet en velfungerende plan for å få balansert både jobb, studie og trening. Det føles godt 🙂

image

Idag startet jeg rett og slett med fettkaffe, igjen. Må få tømt fløten jeg har 🙂 Har en stor kartong, som må brukes. I tillegg så er det helt grei start på dagen, og smaker godt. Dette er kaffe med kremfløte, enkelt og greit.

image

Det ble tid for lunch, ut på dagen. Hadde bacon jeg måtte bruke opp, og egg har jeg alltid så 🙂 Egg, bacon og grønt.

image

Tidenes middag har jeg nesten nettopp spist, laksefilet med mos av en uant mengde blomkål, brokkoli og rosenkål. Tilsatt salt, pepper og smør. Staver av sellerirot som igår, stekt i ovnen på 200 grader i 30 minutter med rapsolje, salt og pepper. Såååå godt! Vet rapsolje inneholder altfor mye omega6, men jeg måtte bare kjøpe meg her om dagen. Kaldpresset og økologisk, smaker så himla godt….

Dette var altså dagens næring, ufattelig godt og jeg er mett og tilfreds som alltid 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s