Dagens lavkarbomat!

Har vært en både god og mindre god dag idag, jeg sliter desverre med ene visdomstanna nede. Det gjør veldig vondt, og spesielt om natta….så jeg sliter med søvnen, og det er ikke noe bra. Har bestilt tannlege time, og jeg gruer meg ordentlig kan jeg si.

Har liksom bare utsatt det problemet der, fordi jeg gruer meg ordentlig til å evt. trekke. Har trukket visdomstennene oppe, men de nede har fått stå. Takket være tannlegen for mange år siden, som bare måtte si at det var mer komplisert nede og mye vondere etterpå. Vel, nå er jeg sikkert nødt snart. For det er ikke godt slik det er nå…

På andre områder har dagen vært god, og jeg har spist fantastisk mat!

image

Vel, da jeg hadde rimelig vondt idag tidlig, orka jeg ikke annet enn fettkaffe. Bombe? 🙂 Men det gir noe å gå på, og det trenger man jo.

image

Var ute og handlet og var på et møte, så kjøpte reker. De er håndpillede, og er dyrere enn de andre rekene i lake. Jeg synest alikevel det er verdt det, da disse smaker mye bedre enn andre reker fra lake. Sammen med sitronsaft, salat og majones var det en fullverdig lunch.

image

Boksen ser forresten sånn ut 🙂

image

Høydepunktet idag ble alikevel kylling, Stangekylling. Om du aldri har prøvd den fantastiske kyllingen fra Stange, bør du prøve. Den koster, men det er verdt det! Den er blitt bra behandla, og vokser seg stor på naturlige måte. For å si det sånn, dette er kylling og kan ikke sammenlignes med kylling for øvrig som de fleste kjenner til.

image

Jeg legger den i ildfast form, krydra med salt, pepper og hvitløk. Denne var 2,3 kg, jeg steikte den i ca. 60 minutter, altså en time. Første halve timen på 200 grader, siste halve timen på ca. 175 grader. Husk å la den hvile litt etter steking 🙂

Til hadde vi rømmedressing med hvitløk, kun rømme, hvitløk og krydder som røres sammen. Salat er for øvrig favoritt tilbehøret til kylling her hos oss, nam!

Er veldig mett nå ja, og gleder meg til middag imorgen også. Blir resten av kyllingen, og vi gleder oss.
Ingen over, ingen ved siden 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Dagens lavkarbomat!

  1. Guro sier:

    Veldig godt å lage en blanding av meierismør, bladpersille, litt sitronsest, hvitløk og chilli og legge under skinnet på kyllingen før steking………. legge litt på skinnet underveis så blir det sprøtt og kjempe godt. litt fløte i formen den siste tiden så får du super god saus også. Blåmkålris vedsiden og søndagsmiddagen er fullkommen 🙂 bare et tips…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s