Dagens lavkarbomat!

Har vært en rar dag idag, rett og slett. Jeg har fått jobbet en del, men samtidig har det bare føltes som om dagen forsvant totalt for meg. Jeg er nok litt påvirket av tannverken jeg har hatt, men har vært bedre idag og har sovet godt i natt.

Jeg drakk kaffe med en skvett kremfløte idag tidlig også. Men ikke så mye som de andre dagene. Gruer meg nesten til å kutte kremfløten på mandag, men jeg skal gjøre det. Jeg begynner også på Boostmeny (adlink) på mandag, for jeg føler virkelig jeg trenger å «rense» kroppen min litt og bli kvitt noe vann….

image

Stekte meg to egg som dagens første måltid, litt salat, noe skinkestek og litt majones. Smakte godt det 🙂

image

Til middag ble det rester fra igår…. Stangekylling med salat og hvitløkssdressing! Nam, kommer til å lengte etter dette helt til neste gang. Har ikke økonomi til å kjøpe dette for ofte, men vi har nå tatt et standpunkt her hjemme. Stort sett kjøpe Stangekylling når vi skal ha kylling, og da blir det kylling mer sjeldent og også mer ekslusivt 🙂 Men den er knallgod, så verdt det å heller vente litt på noe ekstra godt. I tillegg så har de kyllingene det godt, og vokser i sitt naturlige tempo. Det kjennes på smaken!

Kost meg idag også, til og med slikket litt sol 😉 Imorgen er det tannlege, hjelp sier bare jeg….

NB! Husk vår augustkampanje, ved kjøp av 4 ukers valgfri meny får du en uke gratis Boostmeny med oppfølging som kickstart første uken 🙂 Gå inn på vår nettbutikk (adlink) for å se utvalget i menyer, og ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet på hjemmesiden ved spørsmål!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s