Dagens lavkarbomat!

Da var søndagen her, imorgen er en ny uke. Forhåpentligvis bare med 5 arbeidsdager 🙂

Har bare spist to ordentlig måltider idag faktisk, men de var så kraftige og gode at det slett ikke var behov for noe særlig mer.

image

3 egg, masse bacon og salat til. Perfekt søndags frokost.

image

Til middag ble det flintsteik, mos av blomkål og brokkoli, litt surkål og saus laget på kraften og creme fraiche.

Skikkelig kraftmat idag, og det passa meg midt i blinken med bare to måltider idag. Jobba et par timer idag tidlig, før jeg stort sett har sittet med nesen i en bok resten av dagen 😉

Imorgen er det boostmeny som gjelder for meg, trengte visst en sånn nedtrappingsuke. For jeg prøvde her for et par uker siden, det gikk ikke helt etter planen gitt :/ Denne uken som har vært har jeg helt klart spist lavkarbo, men med litt mindre strikt. Imorgen er det boostmeny (adlink),  og jeg er spent på hva jeg kan få ut av den denne gang. Hovedmålet denne gangen er ikke vekttap i grunnen, men å bli kvitt søtsuget mitt igjen. Til og med bær gir meg søtsug, så jeg er svært sensitiv…. Jeg vet at boostmenyen vår er gull for å kurrere søtsug, så det er egentlig bare for meg å holde ut de første dagene. Dag 2 er alltid værst…. Kan godt holde dere oppdatert om dere ønsker 🙂

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s