Gledesrus!

Jeg har hatt jobbehelg igjen, selv om jeg lovet meg selv at jeg heretter skulle ta fri i helgene fra jobben. Det er alikevel noe med det å komme ajour, og jeg har ingen andre å legge ansvaret over på. Så da må jeg ta ansvar selv, både godt og vondt å være selvstendig gitt 🙂

Uansett, nå er jeg godt ajour. Så heretter blir jobbing i helgene heller en unntaks tilstand, enn en normalitet.

Jeg kan jo ikke klage, når jeg tenker på alt som har skjedd siden mai i år og alt spennende som skal skje fremover. Ja, da er jeg i en eneste stor gledesrus! Tenkt at livet mitt virkelig kunne snu fra et lite h…., til noe så bra. Det har tatt meg mange år, men endelig skjer det mye bra på samme tid. Kanskje er det noe i det utsagnet, etter 7 harde kommer det 7 gode 🙂 ?

Jeg har jo ikke bare jobben for tiden heller, jeg leser ivrig! Idag har jeg levert min første oppgave på Tunsberg Medisinske Skole. Det å studere via nettet, er midt i blinken for meg merker jeg. Jeg var spent, for jeg hadde aldri gjort noe sånt før. Føler at denne første uken min har gått fint, selv om jeg ikke fikk lest like mye som planlagt. Alikevel har jeg fått skrevet og levert den første oppgaven, og akkurat på dagen hvor nytt tema er åpent for meg. Så idag har jeg lest på tema 2, terpet og terpet med et smil om munnen.

image

Denne boka her «Den forunderlige kroppen», anbefaler jeg virkelig til andre som evt. skal i gang. Den er kjempebra skrevet, og til og med jeg forstår og lærer meg ting ganske lett. Den er lett-lest, og med mye gode forklaringer via bilder. Denne boka er ikke påkrevd å kjøpe til forkurset i anatomi og fysiologi, men jeg mener bestemt det er verdt pengene jeg brukte. Har lest godt over halve boka nå, iløpet av den første uka.

Jepp, jeg er ivrig 🙂

Det er liksom bare så enormt lystbetont, når jeg virkelig er intressert. Har fått en god del aha opplevelser allerede, og det lover jo godt.

Gleder meg veldig til å starte på kostholdsveileder studiet da, men klarer jeg å øke tempoet litt på studiene nå. Så tror jeg at jeg kan starte på det studiet om 6-7 uker. Nå som jeg er ajour med jobben, så får jeg også mere ro til å lese på også. Så her er jeg ved godt mot ja 🙂

image

Føles egentlig uvirkelig å tenke tilbake på hvor jeg kom ifra, skjønt jeg aldri kommer til å glemme det. Det er så deilig å ha fått bekreftet at man kan forandre seg, at man kan klare å bekjempe fedme ved hjelp av livsstilsendring. At det slett ikke er en selvfølge, at man trenger fedmeoperasjon for å komme ut av det. Det er helt utrolig hva man kan oppnå med riktig type kosthold. Bare det å bli bevisst på hva ulike typer matvarer gjør med oss, på godt og vondt.

Nei, nå må jeg jobbe litt mer med tema 2. Før jeg tar kvelden med min bedre halvdel i sofaen 🙂

Oppdatering på dagens mat kommer litt senere ikveld!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s