Dagens lavkarbomat!

Dag 1 på Boostmeny (adlink), er snart over. Som forventet har det gått kjempe fint 🙂 Med så mye deilig mat, kan det ikke bli så feil. Jeg følger ikke menyen vår denne uka, men akkurat samme prinsipp med mat jeg har hjemme 🙂

Dag 1 er egentlig alltid lett, jeg synest dag 2 ofte er mest utfordrende. Det er også det inntrykket jeg har fra våre kunder også, men det går som regel bra for de aller fleste. På dag 2 kommer nemlig ofte søtsuget, for meg hjelper det å tenke at det er akkurat det jeg vil bli kvitt. Skal man bli fri fra det, er det eneste som hjelper å holde ut og holde seg til planen.

image

Egg og bacon fikk bli frokost idag, enkelt og greit.

image

Middag ble laksefilet, pinjekjerner, mos av blomkål og brokkoli. Ruccola salat og sitronsaft.

image

Kvelds har jeg nesten nettopp spist. Fenalår, røkt laks, majones, ruccola og agurk.

Kunsten på Boostmeny er jo å få mengden karbohydrater lavt, men jeg synest ikke jeg forsaker så mye akkurat. Veldig god mat, og da blir alt lysere 🙂

Om du lurer på våre menyer, så ta gjerne kontakt på kontaktskjemaet på hjemmesiden vår HER.

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s