Dagens lavkarbomat!

Min dag 2 på under 10 gram karbohydrater om dagen, uten søtstoff og annet «tull». Skikkelig null stilling, perfekt for å bli kvitt søtsug. For mye bær, kremfløte og diverse i sommer har gitt meg søtsuget tilbake.

Jeg forventet at dagen idag skulle bli litt tøff, har ventet på både hodepine, svimmelhet og kvalme. Men nei, ingenting. Jeg tror det er fordi jeg er flink til å spise salt mat, salter er viktig 🙂

image

Til frokost kokte jeg 3 egg, fenalår og agurk.

image

Lunch ble røkt ørret og masse eggerøre. Litt pinjekjerner, og pinjekjerner er virkelig godt, for de som ikke har prøvd.

image

Middag ble kyllingklubber som jeg hadde rester av i fryseren, sellerirot og hvitløkssmør (som jeg glemte å ta på til bildet).

Litt lite grønt om dagen ja, men er jeg på avsøting, så er jeg på avsøting 🙂 Boostmenyen (adlink) er perfekt for det, i tillegg til at den har en veldig bra kickstart effekt på vekttapet for veldig mange. Nå jobber jeg veldig om dagen med å bare være tilfreds med meg selv, og ikke jakte på vekttap. Så min hoved oppgave nå er å trives med min nye kropp, og ikke minst holde vekta. Evt. vekttap fremover blir rein bonus 🙂

Håper dere nyter sommervarmen alle sammen, jeg har jobba mye og lenge idag. Men imorgen skal jeg trekke visdomstanna nede, så tenkte det er greit å være forberedt på lity redusert tilstand etter det imorgen. Wish me luck 😀

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s