Dagens lavkarbomat!

Har en litt kjip dag idag, om jeg skal være helt ærlig. Tannlegen har skylda, eller litt feil å legge skylda på han da. For han er veldig flink, og omtenksom. Men jeg har trukket visdomstanna nede idag, bare en igjen nå… Den skal også bøte med livet.

Det ble ikke helt som tenkt, og jeg er glad jeg ikke visste på forhånd. For bedøvelsen funket ikke optimalt, antageligvis pga betennelse i området rundt tanna som skulle trekkes. Så det gjorde rett og slett vondt, spesielt siste delen. Tannlegen prøvde å bedøve mere, og mere. Var ingen stor vits, det eneste som ble kraftig bedøvet var tunge, kinn, nese etc 🙂

Har aldri vært gladere, som da han sa han endelig hadde fått ut siste bit… Jeg prøvde å forberede meg før timen, med å spise godt med mat.

image

image

Målet var å spise hele posen med bacon svor også, men klarte bare halve. Da var jeg stappa 🙂

image

Først nå nylig gikk bedøvelsen helt ut, og jeg fikk endelig spist laksen min. Mos og laks var perfekt valg, ikke så mye jobb å tygge. Gjorde feil når jeg lagde mosen, i svime tok jeg oregano i den 😮

Det kommer jeg til å fortsette med, for det var svinegodt 🙂

Nå er det kveld, jeg har fått beskjed om å ta det med ro og slappe helt av. Gubben er elskverdig og hjelper meg med mine kjøkkenplikter, mens jeg slapper av 🙂 For en dag, håper dette bedrer seg fort. Men mest av alt er jeg glad den er borte, og jeg vil helst ta den andre om ikke så altfor lenge også. Disse visdomstennene har man ikke behov for, bare problemer med hele greiene :/

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Dagens lavkarbomat!

  1. Trude sier:

    Fantastisk blogg, takk for all inspirasjon! 🙂 🙂
    Bruker flere av oppskriftene dine hver uke 🙂
    God bedring med tannen.

    Hilsen Trude

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s