Dagens lavkarbomat!

Har vært en helt grei dag idag, takker for øvrig for all den positive responsen på innlegget mitt på facebook igår. Mitt standpunkt om å si meg fornøyd med den jeg er nå, er både godt og vondt. Det er noe bak i meg, som fremdeles vil mer ned. Men hovedstemmen min sier nå nei, nok er nok. Skal bare se noen kg forsvinner bare av at jeg slutter å stresse.

Jeg spiser selvfølgelig lavkarbo mat fremdeles, det vil aldri endre seg.

image

Frokost idag ble egg og bacon, lettvint og godt. Jobber veldig med å renske ut kjøleskapet for tiden, og jeg lykkes ganske bra 🙂

image

Lagde eggesalat til lunch, bare egg, majones, salt og pepper.

Veldig greit med lett tygget mat for tiden, pga den idiot trekninga av visdomstanna. Seriøst, fikk problemer med å fokusere på studiene idag. Så regner med en liten bit av min visdom er borte for alltid 😀

image

Lett å tygge, og seriøst noe det beste jeg får for tiden uansett. Stekt laks, med mos av fersk blomkål idag. Det går mye i frossen blomkål og brokkoli her hjemme, men det er jo ikke å stikke under en stol at fersk høyner smaken veldig mye! Bare smør, salt og pepper i mosen. Hadde sitronsaft over mosen og fisken, veldig friskt og godt.

Er på min 4 dag nå med Boostuka (adlink) mi, som for min del handlet mest om å bli kvitt søtsuget som kom snikende på i sommer…. Det har gått utmerket, jeg har knapt vært plaget. Så jeg er herved fri igjen, og det er deilig.

Har også vært en HERLIG dag på jobben, med masse positive rapporter fra flinke kunder. Det er så moro å få rapporter på hvilke resultater de får, og personlige seiere.

NB! Dette innlegget inneholder reklamelenke til egen nettbutikk!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s