Endelig nyter jeg sommervarmen med glede og ikke med skam!

Det har vært frihelg for meg, sårt trengt da jeg har jobber HVER eneste helg siden jeg startet firma (adlink) i mai, og begynte å hjelpe andre til å lykkes også.

Sommeren har alltid vært en byrde for meg i grunnen, da jeg var ung bada jeg. Men jeg var alltid redd for å bli mobba, og redd for å vise kroppen min.
Jeg hadde utallige «triks» for å prøve å skjule meg, det var så ekkelt.

Da jeg for alvor ble sykelig overvektig, og fedme klasse 3 var et faktum. Da var marerittet komplett. Jeg gikk aldri lettkledd, til det var skammen for stor. I tillegg kan jeg bare fortelle at man blir atskillig varmere som sykelig overvektig, enn om man er normalvektig. Så dere kan jo tenke dere resten selv, ikke noe stas.

Nå har jeg verdens største jobb forran meg, holde vekta og sist men ikke minst bli komfortabel med egen kropp. Jeg har kommet langt på vei her, og jeg føler faktisk nå at jeg for første gang faktisk kan nyte en sommer på ordentlig. Jeg skammer meg ikke over å sitte ute i shorts og singlet, jeg nyter varmen og prøver å bli brun faktisk. Jepp, jeg soler meg 🙂 Hadde aldri trodd det skulle skje igjen, men nå føles det bare helt greit.

Om noen ser meg, kjenner jeg litt det «stikket» i meg, trangen til å løpe inn og gjemme meg. Men jeg passer på, jeg gjør det ikke og klarer faktisk å vri tanken over til at jeg er bra nok. Jeg trenger faktisk ikke løpe å gjemme meg, jeg er også verdig en plass under solen. Høres nok litt dumt ut, men jeg har aldri følt det på ordentlig før.

image

image

Kom dere ut i sola, «kle av dere» og nyt sommeren. Den er kort, og det er egentlig først den siste uka jeg føler det har vært ordentlig sommer. Idag skal vi grille, og jeg gleder meg. Endelig begynner de dumme følelsene å avta, sakte men sikker. Bare det å sitte å nyte varmen, lettere kledd, er en stor seier for meg.

Jippi for det, og dere må gjerne følge etter! 🙂

NB! Dette innlegget inneholder reklamelenke til egen nettbutikk!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

3 svar til Endelig nyter jeg sommervarmen med glede og ikke med skam!

 1. Hildegunn sier:

  Hei! Så godt å høre det du sier om at alle bør komme seg ut!!
  Jeg er og overvektig, 100 kg! !.
  Men i fjor fant jeg ut at jeg er finere som brun og feit, en bleik og feit!!!
  Og nå går jeg rundt i bikini når sola er fremme. Det finnes mange bikinier til vi som har litt større kropp og.
  Mye sitter i hodet. I fjor var jeg på stranden, og der satt jeg sammen med ei som er veldig tynn!! Hvem tror du lå i bikini? ? MEG! Hun satt med et svært skjørt som dekket fra puppene til anklene! !!!
  Selvfølgelig har jeg godt av å gå ned i vekt, men har sluttet med å gjemme meg bort☺☺

  • Lavkarbotips sier:

   Så flott å høre 🙌Jeg satt inne i alle år, og var jeg ute så skamma jeg meg. Sommeren er for alle, og må nytes. Rett og slett trist at det tok nesten 30 år før jeg innså det… 😉

 2. Guro Skeie Vik sier:

  Åh ! Jeg kjenner meg sånn igjen, Ingrid ! Gode, kloke ord. Som vanlig. 😘

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s