Litt lavkarbo inspirasjon!

Jeg oppdaterte ikke bloggen med mat igår, jeg oppdaterte instagram og det fikk holde. Heter lavkarbotips der også, om du er intressert 😉

image

Jeg startet igår med klassisk egg og bacon, baconet til Nordfjord er faktisk veldig godt. Ikke rart det har fått topp karakter 🙂

image

Lunch igår var reker, med litt grønt og majones. Enkelt og greit.

image

Igår kveld spiste vi indrefilet av storfe, jeg prøvde noe nytt til biffen. Jeg har ikke prøvd blomkålmos til før, men det var kjempegodt. Sammen med noen varme tomater og hvitløkssmør. Anbefales 🙂

image

Frokost idag ble eggerøre, røkt laks, reker, litt grønt og majones. Vet ikke, men jeg er blitt veldig glad i mat fra sjøen på mine voksne dager. Spiser det ganske ofte, både til middag og frokost/lunch. Favorittene er alikevel reker og rød fisk 🙂

image

Til middag idag har vi rett og slett grilla ute, jeg har tilbragt hele dagen ute faktisk. Huden min er overmetta av sol, men det var super deilig. Nå har jeg derimot trukket meg inn, for å la huden få litt fred kan man si 😉

Jeg koser meg stort om dagen, og denne frihelga har gjort veldig godt! 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Litt lavkarbo inspirasjon!

  1. Eva sier:

    Blogger din er så inspirerende ! 😀 er igang med lavkarbo igjen etter en pause , sist gang ble jeg dårlig av det. Men etter noen prøver hos lege så fant jeg ut at jeg hadde intoleranse mot melkeprotein og endel kornsorter så det var ikke rart jeg ble dårlig så mye melkeprodukter jeg spiste ! Så nå er det lavkarbo uten men har funnet forbausende mange erstattere 🙂 har du noen gode dressing og saus- tips uten meieriprodukter?

    • Lavkarbotips sier:

      Hei 🙂 Om du blander majones, med ørlite tomatpure. Rører inn salt, pepper, dill, hvitløk og evt litt sitronsaft og smaker til. Det er ganske god dressing til det meste egentlig, spesielt salat og burger. Minner om burgerdressingen man kan kjøpe, bare med mye lavere kh innhold.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s