Lavkarbo mat-inspirasjon!

Idag var en sånn dag, jeg bare er litt matlei og egentlig ikke aner hva jeg vil ha å spise. Noe må man jo imidlertidig ha, skal man ha noe å gå på 🙂

image

Stekte egg og noen ruller med ost og skinke, pluss litt salat. Jeg eksperimenterer litt med meieri produkter, og foreløpig virker det som om ost går greit å spise 😀

image

Til middag ante jeg virkelig ikke hva jeg skulle ha idag. Endte opp med å steke ostechips av tine taffelost med tomat. Den osten har lagt i kjøleskapet er siden FØR boostuka (adlink) mi, så var på tide å få den brukt opp. Stekte kjøttdeig sammen med litt løk, og blandet inn litt tomatpure. Litt ruccola på toppen, og så ble det noen slags pizzakjeks 🙂

Ble for øvrig kvitt vannsamlinger i kroppen OG søtsuget på Boostmenyen jeg kjørt, så det er jeg ekstremt fornøyd med 🙂

Ellers skjer det ikke så mye nytt her hos meg, annet enn jobb og studier parallelt 😮 Blir litt sliten av og til, men mest av alt er det i grunnen bare moro og spennende. Begynner å komme litt på vei i forstudiet mitt nå, og har lært MASSE om kroppen vår allerede. Så her går det absolutt fremover. Blir bra å starte på hovedstudiet, det er nå bare greit 🙂

NB! Dette innlegget inneholdee reklamelenke til egen nettbutikk!

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Lavkarbo mat-inspirasjon!

  1. Gerd B. Lilleskjæret sier:

    JEG ØNSER IKKE Å MOTTA FLERE MAILER FRA DERE, VENNLIGST STOPP DETTE!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s