Vil DU bli veiledet av meg?

Siden 2011 har jeg kvittet meg med 60 kg, jeg forandret totalt livsstil og det har gitt resultater. Det har resultert i at jeg idag har et helt nytt liv. Jeg har IKKE blitt slankeoperert, og jeg mener at det ikke er nødvendig heller. Ikke misforstå, jeg vet at mange velger å gå den veien. Alle har min fulle respekt, men det er mulig å ordne opp uten å gjennomføre et slikt inngrep også.

image

Her har dere meg, før og etter. Siste bildet er rykende ferskt, det er tatt idag 🙂 Det sier seg kanskje selv at jeg har det veldig bra om dagen, selv om jobben min ikke er over. Selv om jeg har bestemt meg for å være fornøyd med vekta, slik den nå er. Så har jeg fullt fokus på sunn mat, og holder med jerngrep om min nye livsstil.

Det er dette det handler om dere, leve sunt og være innstilt på at matvanene for alltid er forandret. Det er våre (dårlige) matvaner som legger kiloene på kroppen vår, det er maten man må forandre. Jeg vet selvsagt at det for noen ligger medisinske grunner bak, men for ufattelig mange er det kostholdet som er hovedårsaken. Det hjelper ikke med «mirakelpiller», shaker, barer osv. Jeg har prøvd «alt», det løser ingenting. Det er hverdagsmaten og kostholdet som trenger en endring, til det bedre.

Så hva kan jeg hjelpe deg med?

I vår nettbutikk selger vi kostholdsplaner både med og uten veiledning, vi tilbyr også skreddersydde menyer etter kundens ønske med tett oppfølging. Det hele kommer an på hva DU ønsker deg. Oversikt over menyer finner du HER, vil du stille spørsmål først kan det gjøres HER.

Prisene er rimelig lave i forhold til andre lignende tjenester, og det etterstreber vi at det skal fortsette å være.

Jeg kan IKKE love deg mirakler eller en quick fix, det finnes ikke! Det jeg kan love er et brennende egasjement og 100% vilje til å hjelpe deg, til å oppnå de resultatene du ønsker deg. Jeg elsker jobben min, og det er ufattelig tilfredsstillende med positive tilbakemeldinger fra kundene. Du må såklart gjøre din del av innsatsen, ellers vil det aldri gå.

Men jeg er her, og jeg vil gjerne hjelpe akkurat deg! Jeg vet hva det vil si å slite med vektproblemer, jeg vet alle tankene som svirrer rundt det. Jeg kan veilede gjennom opp og nedturer, og vet hva som kreves.

image

Ønsker du et lettere liv, med et sunt kosthold som eneste virkemiddel? Jeg er klar for å hjelpe deg, med din egen suksesshistorie 🙂

NB! Dette innlegget inneholder reklamelenker til egen nettbutikk!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Tips for overvektsproblemer! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s