Rett fra hjertet!

Nå er det sikkert det 10’ende innlegget jeg begynner på, de 9 andre er slettet. Jeg har begynt å skrive, så slettet. Slik har jeg holdt på i flere dager, og dere har nok merka at det har vært stilt.

image

Jeg burde være hoppende glad, sannheten er at jeg er ikke glad. Jeg er faktisk ganske trist om dagen…. En tyngende følelse, en ekkel klump i magen. Så da er det vel bare å være ærlig og si at jeg også bare er et menneske, et sårbart et.

I tillegg har jeg firmaet å tenke på, så ikke misforstå. Jeg er avhengig av kunder for å leve, og jeg trives ekstremt godt med jobben. Jeg brenner for det, og yter mitt beste. Av og til presser jeg nok meg selv litt for hardt, fordi jeg forventer enormt mye av meg selv. Se hva jeg jobber med og kan tilby av veiledning til et lettere liv HER (adlink)
Jeg har blitt flinkere til å jobbe på dagtid, og ta fri på kvelden. Fordi jeg har innsett at jeg ikke er tjent med å brenne meg ut.

Vel, jeg har det altså ikke helt bra om dagen. Jeg klarer ikke sette fingen ordentlig på det heller, for egentlig burde jeg jo ha det bra. Jeg lykkes med å holde vekta, kostholdet går det bra med og alt er fint sånn sett. 

Vel, jeg kommer vel ovenpå igjen snart. I mellomtiden vet dere hva som foregår, og at jeg prioriterer jobben (som jeg tross alt er avhengig av).

Vet egentlig ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget en gang, men jeg er også bare et menneske. Av og til ligger jeg også litt nede, så sånn er det….

NB!Dette innlegget inneholder reklamelenke til egen nettbutikk

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

1 svar til Rett fra hjertet!

  1. Beate sier:

    Hei. Tror det er helt normalt å føle seg litt nede innimellom. Selv om man ikke vet helt hvorfor. Trøsten er at det alltid blir bedre 🙂 Klem Beate

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s