Bare fordi jeg fortjener det :)

Det har vært en tung uke, stresset tok nok det beste av meg. Jeg er ikke tipp topp enda, men jeg har klart å komme meg litt opp igjen og ting ser litt lysere ut nå. Det er så vondt når man får den mørke, påtrengde og ekle følelsen inni seg. Uten å helt vite hvorfor, eller hvor den kom ifra sånn plutselig. Jeg har lagt meg tidlig de siste dagene, jeg har jobbet litt redusert, men har merkelig nok fått gjort omtrent like mye. Kanskje jeg har fått gjort mer på kortere tid, siden jeg har begynt å puste og ikke overstresse.

Idag hadde jeg lyst til å prøve noe litt nytt, men jeg synest ikke oppskriften ble bra nok til å dele med dere. Kremen ble for bløt, men med fantastisk smak. Bunnen ble litt «rar», den ble stiv i kantene, men bløt i midten osv. Så da velger jeg heller å fortelle at jeg har prøvd meg på en lavkarbo pavlova, men der er det rom for justeringer. Jeg tror blant annet litt lenger steketid på bunnen, og litt lenger på plata med vaniljekremen neste gang.

Uansett, kremen og bærene var fantastisk. Så jeg har iallefall kost meg med det, med god samvittighet 🙂

Som om ikke det var nok, så fant jeg 3 store pakker med pepperbiff på Coop Extra idag. De var nedsatt prisen med 50%, pga. at de går ut imorgen. Vel, jeg kjøpte alle. La 2 av pakkene i fryseren, og har brukt en biff til middag idag. Sammen med herlige sellerirot stenger og litt hvitløkssmør ble det helt fantastisk godt.

Jeg har hatt så liten matlyst i det siste, at det har vært på grensen til fælt. Så da ble det litt mer luksuriøs middag på en onsdag for min del, med en litt tvilsom men god dessert 😉

DSC_0110

Jeg er bare veldig glad i sellerirot stekt som frites, de blir ikke sprø som pommes. Men smaken synest jeg er ufattelig mye bedre. Jeg vender dem i olje, krydrer med salt og pepper. Steker dem i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter. Like godt hver gang, jeg kunne sikkert spist en hel sellerirot om jeg hadde laget det. Spiste en halv sellerirot til middag idag 😀

Var iallefall veldig godt, trengte litt opptur med maten igjen nå. Ikke det at jeg har spist usunt altså, jeg har bare ikke spist…

DSC_0096

Jeg håper virkelig at jeg får til en bedre pavlova en annen gang… Jeg endte altså opp med å skrape av bær og krem/saus 🙂 Mannen smakte også på, og han synest vel forsåvidt det samme som meg. Litt merkelig bunn, men gode bær og det som skulle være krem.

Nå er det kvelden snart her, og jeg skal slappe enda mer av. Det begynner jo også å nærme seg avreise dato for oss, da vi skal til Osterøy på besøk til familien. Det blir veldig fint, og jeg gleder meg.

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo desserter!, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s