Hjelp til en god start på lavkarbo!

NB! Innlegg inneholder reklamelenker til egen nettbutikk!

Jeg får mange henvendelser fra mennesker som har lyst på litt starthjelp på lavkarbo. Da er det jo flott at jeg kan hjelpe med akkurat det 🙂 En del kunder har jeg fulgt opp over 3 mnd. allerede, og det er så flott å føle seg nyttig og at man kan være til hjelp for andre.

Det er viktig å vite at lavkarbo ikke trenger å være kjedelig og ensformig, det skal være god og sunn mat. Samtidig er det viktig å være innstilt på at det er et helt nytt kosthold, og for noen kan det faktisk være vanskelig å venne seg til å leve uten brød, pasta, poteter, ris osv. Jeg mener det er viktig å være innstilt på forandringen, og heller fokusere på alt det man faktisk kan spise!

Jeg prøver så godt jeg kan å lage variert menyer for våre kunder, slik at det blir noe litt nytt hver uke. Det er jo en fordel med forandringer, selv om det jo helt klart er en stor arbeidsmengde for meg som sitter og lager menyene. Alikevel koser jeg meg sånn med jobben, og jeg ser jo at det nytter og at det blir satt stor pris på.

Jeg blir oppriktig glad langt inni sjela mi, når jeg får tilbakemelding fra kunder som har fått helt perfekte resultater på prøver etter de har startet med opplegget mitt. Det gjør meg glad, og lavkarbo handler jo om mye mer enn bare vekttap. Det handler jo like mye om bra helse og livsglede! 🙂

wpid-img_20150824_165814.jpg

wpid-img_20150827_110351.jpg

wpid-img_20150824_114558.jpg

wpid-img_20150823_115044.jpg

wpid-img_20150822_191710.jpg

wpid-dsc_0150.jpg

Det er så mye smakfullt man kan lage på lavkarbo, matglede er definitivt viktig. Det som er litt morsomt, er at mange opplever en økende lidenskap og glede for å faktisk lage maten selv på lavkarbo. Mennesker som aldri har likt å lage mat, finner plutselig glede i det. Hvofor? Jeg kan ikke svare sikkert på det, jeg selv har alltid likt å lage mat. Skulle jo bare mangle, jeg er jo tross alt utdannet kokk. Men jeg tror det må ha noe med gleden av det naturlige, de gode smakene som kommer av maten som er laget fra bunnen av. Den gode helsen det gir, og at man rett og slett får mer matglede av å lage selv.

Maten på våre menyer, er stort sett veldig enkel å lage. Med greie oppskrifter og forklaringer. Maten kan kjøpes fra helt vanlig matbutikker, og det er noe av essensen i dette her. Det skal være lett tilgjengelig, vanlig mat og god mat for kroppen. Det skal ikke være nødvendig å renne ned spesial butikker, for å gjennomføre et lavkarbo kosthold. Selv om jeg selv er veldig glad i helsekost butikker, og benytter meg av dem. Så jeg slår absolutt et godt slag for at vi «trenger» helsekosten, men å «helgehandle» der en gang i uka blir kanskje litt vel…… 🙂

Trenger du hjelp til et lettere eller friskere liv? Jeg tror jeg kan hjelpe deg, om du har lyst. Ta en titt på vår hjemmeside HER (adlink) og se hvilke menyer vi kan tilby. Jeg tar også kunder på skreddersydde menyer, og har en del av dem. Den skreddersydde menyen er imidlertidig steng kommende uke, pga at jeg skal ha en litt roligere uke. Nesten ferie kaller jeg det 🙂 Men salget av standard menyer går som vanlig, både med og uten oppfølging. Jeg er tilgjengelig som normalt fra man-fred på mail (dagtid) for å følge opp. Så ingen endringer der 🙂 Trenger du hjelp til hvilke meny som kan passe deg, kan  du ta kontakt med meg HER

Jeg er meget godt fornøyd med at vi siden starten i Mai nærmer oss 1000 solgte menyer, det er jammen meg bra må jeg si 🙂

Jeg er også veldig, veldig glad for studie veien jeg holder på med. Jeg er et par uker unna å begynne på hovedstudien, og jeg gleder meg kjempemye. Det har gitt meg et tonn med ny kunnskap allerede, og jeg suger til meg alt nytt jeg kan lære. Er herlig å bygge på kunnskap jeg allerede sitter på, jeg leker allerede med tanken om enda flere studier etterhvert. Men første hovedmål er å bli ferdig med kostholdsveileder, så får jeg se hva fremtiden bringer etter det. Jeg har iallefall en virkelig god følelse på det hele, og er kjempe takknemlig for at jeg får jobbe med dette her. Er det noe jeg virkelig brenner for, så er det å hjelpe andre 🙂

Imorgen tar vi å pakker i bilen, og vender snuten mot mine foreldre. Jeg må jo nesten meddele at vi har blitt tante og onkel, og det er så koselig. Så vi gleder oss til å bli bedre kjent med lille prinsen ❤ På tirsdag skjer det også noe ufattelig spennende og nytt for min del, jeg skal bli tatt bilder av….. Jeg gledegruer meg 🙂 Hva det skal brukes til, det skal jeg dele med dere når tiden er inne for det! Dere kan glede dere 😉

Håper dere har hatt en fantastisk helg, og kanskje er akkurat DU klar for en ny start til uka?  😉

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Hjelp til en god start på lavkarbo!

  1. Helene sier:

    Hei! Jeg har fulgt deg over noen år siden jeg startet på lavkarbo. Det har vært til stor hjelp 🙂 og du har vært kjempe flink med vekt tapet ditt! Jeg har holdt på med lavkarbo i ca 2 og ett halvt år nå og jeg har forsatt perioder jeg skeiver ut 😦 spesielt nå som jeg har blitt student igjen så slitet jeg virkelig. Det er veldig vanskelig å ha motivasjonen på topp hver dag men jeg vil ikke gi meg ennå. Jeg opplevde bedre resultater med lavkarbo enn andre dietter jeg har prøvd! Så jeg vil ikke gi opp! 😀 man må bare skjerpe deg og prøve på nytt 🙂

    Tusen takk til deg som ikke har gitt opp og har kommet med masse nyttig og god informasjon om mye innen lavkarbo 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s