Jeg har gjort ting jeg ikke kan :)

Igår var en ufattelig spennende dag for meg, jeg gjorde noe jeg aldri før har vært med på. Jeg gruet meg en del i forkant, men det var egentlig en blanding av å grue seg og glede seg på samme tid.

Igår kom det nemlig en fotograf hjem her til mamma og pappa, siden jeg ikke er hjemme måtte vi ta bildene her. I over 2 timer ble jeg fotografert, mannen min var med på noen bilder. I starten føltes det veldig vanskelig, men heldigvis ble det lettere og lettere etterhvert. Fotografen var kjempe proff, veldig behagelig og flink. Da blir det jo med en gang en positiv opplevelse ut av det, og til tross for at jeg var ganske sliten på slutten så gikk det overraskende fort og greit 🙂

Selvfølgelig skal jo bildene brukes til noe, og om noen uker kommer det en reportasje om meg i et blad. Jeg skal selvfølgelig kommer mer tilbake til dette her, men ville bare dele den utrolig fine opplevelsen jeg hadde igår 😉

Jeg hadde stresset med disse bildene, i flere dager. Vært redd, spent, nervøs og egentlig alt midt i mellom. Så gikk det jo veldig, veldig fint 🙂

God erfaring å ta med seg for meg, til en evt. neste gang 🙂 Om alt går etter planen, så er det ikke så veldig lenge til det skjer noe annet spennende også. Spennende høst og vinter kan man si ja.

Jeg er så heldig at jeg får bildene når de har vært publisert, så da kan dere få se mer her på bloggen også 😉

Rimelig gøy å føle at det man hadde gruet seg litt for, ble så bra og gøy som det ble. Har vært noen stressende dager, med mye jobbing med denne reportasjen. Gleder meg til å se det på trykk nå, blir både rart og veldig gøy.

wpid-img_20150820_182945.jpg

I tillegg skal det komme en matrett med 🙂 (ikke den som er på bilde).

Selv om jeg har hatt noen stressende dager, har det gått veldig bra med kostholdet. Det går litt på autopilot som vanlig, og selv om vi ikke er hjemme så tilpasser jeg middagen min selv med annet tilbehør enn de andre. Frokost og evt. kvelds lager jeg selv, så det går fint.

Håper dere har det bra, her er alt fint og jeg gleder meg til å få mere tante og onkel kos forhåpentligvis imorgen 🙂 Vi er så stolt tante og onkel, at det halve kunne sikkert vært nok 😀 Men han er så herlig den lille, at det jo umulig å ikke bli «forelsket».

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s