En dag i Bergen!

NB! Inneholder reklamelenke til egen nettbutikk!

Idag var jeg tidlig oppe, for å gjøre jobben jeg måtte før vi kunne reise til Bergen. Vi hadde nemlig bestemt oss før vi reiste ned til Osterøy, at en tur til Bergen skulle vi ha. En ordentlig en 🙂

Vi var kjempe heldige med været, og det begynte ikke å regne før vi egentlig var på vei hjem igjen. Egentlig har vi ikke gjort så mye fornuftig, shoppet litt og kost oss.

image

image

Det er jo en HELT ny verden for meg, å kunne shoppe nye klær med null problem. Så jeg kan egentlig knapt gå i en klesbutikk for tiden, uten at jeg ender opp med å kjøpe noe. Forsvaret får vel være at jeg trenger å bygge meg opp en viss garderobe, nå som jeg er stabil på vekta og har planer om å holde meg ca. her jeg er.

Alikevel prøver jeg jo å ikke shoppe for mye, det kan bli for mye også 😉

Alt i alt en herlig dag, imorgen er det back to reality og jobb til den store gullmedalje. På den andre siden gleder jeg meg, det er bare verdens beste jobb jeg har. Så motiverende også, nettopp fått en tilbakemeld. fra en kunde som har gått ned over 40 kg på 3-4 mnd med hjelp fra oss. Fantastiske nyheter, og jeg håper vedkommende er like stolt over seg selv, som vi er av han.

Om du vurderer hjelp for å endre din livsstil, og oppnå en lettere hverdag kan nettbutikken vår besøkes HER (adlink) og for spørsmål angående hva det dreier seg om kan jeg kontaktes HER (adlink)

Nå skal jeg slappe av på sofa med tv, før det bærer til sengs i noenlunde normal tid 🙂 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Hverdagsprat! og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s