Jeg søker etter DEG som trenger en ny start!

//Annonse//

Kjære deg, nå har du muligheten. Jeg søker nemlig etter en person som trenger en ny start, en person som ønsker å gå ned i vekt og bli der. Egentlig kan man vel si at jeg søker etter en person, som er der jeg var på en måte.

Jeg vil tilby min hjelp i form av veiledning og kostholdsplaner, og den som blir plukket ut vil få alle forutsetninger for å få et nytt og bedre liv slik jeg har fått. Jeg har (desverre) bare kapasitet til å ta inn en person nå, siden jeg jobber ganske mye slik det er allerede. Dette er snakk om gratis hjelp, og jeg har dermed noen krav til de som melder sin interesse:

  • Du må være 100% motivert og innstilt på å ta imot hjelpen, og du må være klar for et nytt liv. Jeg forventer IKKE at du er perfekt og feilfri, men jeg forventer at du er klar for å hoppe opp på hesten igjen om du skulle sprekke. Altså kort fortalt, du må stå på og ikke gi deg. Sprekker må derfor umiddelbart rapporteres til meg, slik at jeg kan hjelpe inn på riktig spor igjen.
  • Jeg forventer ærlighet med andre ord, ærlighet ovenfor meg- og ikke minst deg selv er viktig på veien for å lykkes.
  • Det forventes at du rapporterer din fremgang eller motgang til meg, en gang pr. uke (fastsatt dag). Det er et stort pluss om du tar bilder ved start av deg selv, og oppdaterer/tar nye bilder hver 4 uke. Disse skal såklart sendes til meg.
  • Blir du plukket ut til å være den heldige, kommer jeg til å blogge om «deg». Du har alikevel full rett til å være anonym, så navn kommer ikke til å bli nevnt med mindre du selv synest det er greit. Stor fordel om bilder av fremgangen også kan deles på bloggen, men da må du passe på at bildene tas anonymt (uten hode osv.).
  • Jeg kommer til å prioritere blant de med størst overvektsproblem, 40 kg + i overvekt. Alle kan såklart vise sin interesse, men de som ser ut til å trenge det mest vil bli prioritert.
  • Jeg tenker å følge denne personen over lengre tid, og setter 6 mnd til disposisjon for dette prosjektet. Iløpet av de 6 mnd. er målet å ruste denne personen til å jobbe videre på egenhånd etterpå.
  • Kostholdet personen må følge er selvsagt lavkarbo.

Jeg forventer altså ikke perfeksjonisme, det er umennesklig og finnes ikke. Det jeg forventer er ærlighet og åpenhet i forhold til meg som skal hjelpe deg 🙂 Anonymitet i retur er den største selvfølge.

Om du er intressert i dette må du sende meg en mail til denne adressen: lavkarboforlivet@live.no Det er svært viktig at denne adressen blir brukt, PM, kommentarer på bloggen ol. vil ikke bli tatt med i vurderingen. I mailen må du fortelle om deg selv: høyde, vekt og litt generell info om deg og hvorfor du trenger dette. Din historie i kortversjon rett og slett

Da håper jeg at jeg hører fra akkurat deg 🙂

NB! Kostholdsplaner og veiledning kan kjøpes av meg via denne tjenesten  (adlink). Og hjelpen jeg kommer til å gi gratis til personen som blir valgt ut, er basert på samme prinsipp. Frist for påmelding er 4. Oktober ved midnatt, altså førstkommende søndag. Dato for oppstart vil bli nærmere avtalt med personen som blir valgt. Her kan alle vise sin interesse, både kvinner og menn. Hovedsaken er at du er klar for å gjøre endringene som kreves, for et friskere liv!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Jeg søker etter DEG som trenger en ny start!

  1. Gry O. sier:

    Jeg har «meldt meg på» på mail 🙂 Spent på hvem det blir 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s