En ekstra motivasjon for meg nå om dagen!

NB! Inneholder reklamelenker!

De siste dagene har jeg druknet meg selv i arbeid, det er virkelig herlig når energien bare kicker inn igjen. Den uken på boostmeny prinsippet (adlink), har gjort så uendelig mye mer for meg enn de 5,5 kg jeg gikk ned igjen. Iløpet av de 7 dagene har jeg tilbakevunnet kontrollen, og det føles helt fantastisk. Jeg har nå en veldig dempet apetitt igjen, noe jeg trives svært godt med. Jo flere karbohydrater jeg spiser, jo større apetitt får jeg. Såklart sliter det på, om man er sukkeravhengig og tidligere overspiser. Overspising dukker opp igjen, om jeg ikke er på sporet. Vondt, men en realitet som jeg stort sett lever fint med. Lavkarbo hjelper meg jo til å føle meg bra, og spesielt da strikt lchf kosthold. Derfor ser jeg ikke på det som en sorg, langt der ifra. Jeg ser på det som en glede, at jeg kan spise så mye god mat. Samtidig som jeg holder vekta, og har kontroll på egen apetitt.

Nå er det en ting jeg har drøyet litt med å fortelle, egentlig ingen annen grunn for at jeg har drøyet enn at jeg har jobbet veldig mye. Men nå tar jeg meg altså litt tid her, til å fortelle dere at det snart er spennende ting på gang igjen.

Jeg har nemlig snakket med Haukeland igjen, og det var bare gledelig å snakke med dem igjen. De skal virkelig ha ros, for de har faktisk gjort det de kan for å legge til rette for oss. Det ble jo noe kluss her tidligere, og vi var innstilt på å potensielt vente en god stund før vi fikk forsøk igjen. Det var nok en stor skuffelse, som ble større jo mer vi tenkte på det. All ære til haukeland, for plustelig kunne de ha startet vårt neste IVF allerede nå denne uken. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men det kom så kastet på at vi ikke klarte å omstille oss mentalt så kjapt. Det er vanskelig å forklare, men dette er liksom en så stor prosess at vi orket ikke hoppe på sånn plutselig.

Vi hadde nok hoppet på, om ikke det var fordi at neste forsøk starter i neste mnd. Så om sånn ca. 6 uker starter jeg på sprøyter igjen. Enda en runde med hormoner og styr, og jeg gledegruer meg. Nå har vi jo gjort det en gang før, så vi er jo heldigvis ikke helt blank på en måte. Men det blir jo tøft regner jeg med… Vi har jo friskt i minne hva som skjedde sist gang, hvor hele forsøket ble avbrutt etter uttak. Fordi mine egg var for dårlige, det var rett og slett ingenting som overlevde som var noe å satse på. Ut 20 egg, hvor ingen var gode nok, tror dere vi fikk sjokk eller? Fra full jubel på dagen for egguttak, til bunnløs sorg dagen etter da telefonen kom.

Så dere skjønner sikkert at dette blir en liten berg og dal bane for oss, men vi er nå sterke sammen så.

Dette er altså en ekstra motivasjon for meg nå om dagen, spise strikt lchf har i flere tilfeller vist seg å være til hjelp for resultatet. Etter det jeg har lest meg til på nettet. Så det er akkurat det jeg akter å gjøre denne gangen, strikt lchf, hele forsøket igjennom. Jeg aner meg at det kan bli tøft, for i motsetning til andre hadde jeg drit dårlig matlyst på forrige forsøk. Klarte nesten ikke å spise, og det som kom ned i magen var ikke alltid lavkarbo for å si det pent. Alikevel gikk jeg ikke opp noen ting, og det var nok pga. min elendige matlyst. Det bruker jo å være omvendt for de fleste, hvorfor jeg ikke hadde matlyst kan jeg ikke forklare.. Når til og med ikke karbohydrater kunne øke den, da er det noe rart 😀

Uansett, denne gangen må jeg bare spise strikt. Får presse i meg mat da, for jeg vil gjøre alt i min makt for at dette her skal gå veien. Jeg vil vite at jeg har gjort alt jeg kan… selv om jeg jo egentlig vet at jeg allerede har jobbet knallhardt. Veien hit har langt fra vært gratis, men nå er vi altså snart i gang igjen. Skummelt og fint på samme tid, håpet denne gangen er jo helt klart at vi skal komme til innsett. Jeg tar ganske mye D vitaminer for tiden, for å sørge for at jeg har godt nivå av det. Er rimelig sikker på at jeg hadde lave nivåer på forrige forsøk, og etter hva jeg har lest meg frem til. Kan lave nivåer av D vitaminer være dårlig for eggkvaliteten, så her skal det iallefall ikke være uprøvd.

wpid-img_20150815_122126.jpg

Så da har jeg bare en jobb å gjøre, fortsette å gjøre kostholdet riktig. Utfordringene kommer nok fort, siden vi må være deler av forsøket hos mine foreldre. Altså på bortebane…… min akilleshel 😮 Vel, jeg får bruke masser av tid på mental forberedning, så må det bare gå. Jeg håper iallefall det 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

7 svar til En ekstra motivasjon for meg nå om dagen!

 1. Guro Skeie Vik sier:

  Åååå ! Ingrid ! Jeg krysser alt jeg har, – dog ikke bena 😄😄😄

 2. Beate sier:

  Masse lykke til 🙂 🙂

 3. ahaugvik sier:

  Jeg vil bare ønske dere lykke til! Dette er spennende!

 4. lill-ernstsen sier:

  Du er unik,kan ikke skjønne at du holder ut,men æ har lært mye av deg som har gitt resultater,skulle ønske at æ kunne pratet med deg,på mail el.noe.Takk

 5. Fra en PCOS’er til en annen: Masse lykke til ❤
  Jeg håper virkelig at det klaffer denne gangen, er det noen som fortjener å få oppfylt drømmen om barn så er det dere! Har heia på dere hele veien 😃

 6. Fra en PCOS’er til en annen: Masse lykke til ❤
  Er det noen som fortjener å få oppfylt drømmen om barn så er det dere! Har heia på dere hele veien 😃

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s