Det er en gave!

NB! Innlegget inneholder reklamelenker!

Jeg er ikke i tvil om at jeg har valgt riktig yrkesvei, og jeg ser tydelig at behovet for hjelp til livsstilsendring er svært stort. En vanlig feil ved endring av livsstil og ønske om å gå ned i vekt, er at man automatisk ser det som en straff at man ikke kan frotse i usunne ting lenger.

Til dette har jeg en ting å si, det er ikke en straff. Det er en gave som du velger å gi til deg selv. Du gir deg selv bedre helse, mer funksjonell kropp og et helt nytt liv! Hvordan kan det bli en straff?

Om man ser på det som en straff, istedenfor en glede og en gave. Er veien fryktelig kort til å ikke lykkes på sikt. Det er da meget sannsynlig at man vil legge på seg igjen, når målvekt er nådd. Da det da er lett å unne seg både det ene og det andre, som man ikke spiste når man gikk ned. Det er her man må koble inn eget hode, hva gjorde meg stor i utgangspunktet?

Det nytter ikke å jobbe knallhardt i en periode, for så å gå ned og så gi f… i alt. Da har du jobbet forgjeves, rett og slett. Jeg vet det, jeg var der selv. Tror jeg har mistet telling på hvor mange ganger jeg har slanket meg, for så å gå opp igjen alt (pluss litt til). Det er livsstil det handler om, holde på gode vaner man har lært seg.

image

Ikke straff, men en gave til deg selv og din egen helse 🙂 Jeg kunne aldri tenkt meg å gi opp alt det gode jeg har fått i gave!

Dere husker kanskje at jeg etterlyste personer som virkelig trenger hjelp med livsstilen sin og vekta. Jeg skulle plukke ut en som jeg skulle hjelpe i 6 mnd helt gratis. Det var ikke lett, det var svært vanskelig, og det var med tårer i øynene jeg måtte gi en hel bataljon beskjed om at det ikke ble dem denne gangen…. Jeg endte opp med 2 stykk, istedenfor en.. 🙂
De fikk beskjeden før helgen, og det var to meget glade jenter som er ivrige på å komme i gang. Jeg offentliggjør selvfølgelig ikke navn på dem, de skal få lov til å være helt anonyme 😉 Imorgen skal vi snakkes igjen, og avtale start osv. Gleder meg til å bli kjent med dem, og forhåpentligvis føre dem fremover til en varig endring.

Skulle gjerne hjulpet alle og enhver!!! Men jeg har mange betalende kunder, og har jo selvfølgelig ikke mulighet til å jobbe gratis med alt. Jeg er svært glad i jobben min, og elsker å hjelpe andre til en bedre livsstil. Det har gitt meg en klar mening med eget liv, og min oppgave i livet er nå å hjelpe andre. Behovet er stort, det er helt sikkert. Dere kan lese mer om hva vi tilbyr HER (adlink), om du er nygjerrig på en ny livsstil. Enten for bedre helse, vekttap eller begge deler 🙂

Oppfordrer alle til å tenke over hva jeg har skrevet i innlegget her: Ny livsstil er en gave til deg selv, ikke en straff!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s