Mine studier!

                               NB! Inneholder reklamelenker!

Dere vet jo at jeg er godt i gang med å bygge på min kunnskap, ved å ta studier på Tunsberg Medisinske Skole. Da jeg startet var jeg kjempe nervøs, jeg hadde jo ikke studert og vært elev på 15 år… 

Jeg var egentlig redd for å ikke forstå, redd for at det skulle være masse nytt å forholde seg til. Redd for å gjøre masse feil,og rett og slett ikke klare meg. Alikevel måtte jeg jo starte, for dette er jo såpass viktig for meg og megaviktig for videre utvikling av tjenesten på Lavkarbotips for bedre helse (adlink)

Etterhvert som jeg kommer lenger i utdannelsen, kommer firmaet til å endre seg litt og litt (til det bedre). Akkurat nå driver jeg mye med å lage kostholdsplaner og veilede via Mail, det er kjempe givende. Tanken er å etterhvert utvide noe, med mulighet for å kjøpe konsultasjoner med meg via nettet eller i real life om du bor i nærheten av meg. Det fine med Internett, er jo at alle kan benytte seg av våre tjenester. Via skype for eksempel, kan man jo ha live samtaler/konsultasjoner. Men det er jo koselig å møte folk i real life også, så det håper jeg på. 

Dette skjer ikke nå over natta, men jeg satser på at dette skal bli mulig over nyttår. Om noen føler veldig behov for det, eller har sterkt ønske om det. Får dere heller gi meg en lyd, så skal jeg se hva jeg kan ordne før den tid 🙂 

I starten (før jeg er ferdig med studiet mitt) kommer det til å være ganske så reduserte priser, se på det som en begrenset periode med «prøvetimer» til nedsatte priser. 
Har mange flere planer også, for fremtiden. Men det får jeg holde litt på, for å se hvor veiene fører. Det er iallfall kjempe spennende å bygge opp noe, som forhåpentligvis vil vokse enda mer med tiden. 

DSC_0490
Jeg er en utålmodig sjel, hvor det meste helst skulle skjedd igår 🙂 Tålmodighet er en dyd, og har jeg først klart å slanke bort 60 kg over flere år. Skal jeg klare å ha tålmodighet her også. 

Litt tilbake til redselen min for å studere igjen, den forsvant fort. Var så nervøs for å levere første oppgaven, men da det var gjort gikk det kjempebra. Har fått så mange positive tilbakemeldinger på oppgavene jeg har levert, og det hadde jeg egentlig ikke trodd. Perfekt er jeg jo ikke, men jeg har stor interesse og iver. Det hjelper jo, og jeg ønsker å gjøre det best mulig. Da blir det som regel bra resultater også 😉

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s