Balanse! 

Her går nå dagene som vanlig, det blir en del jobbing. Jeg føler at jeg sliter litt med å finne den balansen, mellom jobb og fritid. Det er jo ikke så rart, når jeg jobber hjemmefra. Ikke rart i det hele tatt, egentlig. 

Siden firmastarten før sommeren i år, har jeg slitt med egen trening. Jeg har slitt med å komme inn i en god rutine, hvor jeg trener og er i aktivitet. Det er jo ikke bra, for jeg liker og trene. I tillegg er jeg jo på en måte avhengig av det. 

Nå i forrige uke klarte jeg endelig 4 økter av ulik art, det er jeg fornøyd med. Det er nesten mer enn hva jeg forventer av meg selv 🙂 Målet er egentlig nå å være aktiv i minst 30 minutter daglig, men ikke hardtrening hver dag. 2-4 økter med intensiv trening er godkjent pr. uke. Resten av dagene er en gåtur, litt yoga eller annen lett aktivitet helt innafor. Det handler bare om å gjøre noe hver dag. 

Om jeg ikke tener (gjelder oss alle egentlig), så blir jeg fryktelig stiv og støl. Litt aktivitet hver dag, hjelper på dette. Så får jeg heller lære meg at det ikke må være blodslit hver dag, men en god mix gjennom uka. 

  
Idag for eksempel tok jeg en tur i moderat tempo med mannen, ble som lunchpausen min. 4 km og masse frisk luft, ikke feil. 

Igår trente jeg intervaller, og det har vært noen kombi økter også uka som gikk. Mix av cardio og styrke i et. Godt å være i gang igjen iallefall, og føle at det flyter ok. Maten går det helt greit med, sprakk litt på sjokolade i helga… Lavkarbo vennlig sådan, men lite smart vet jeg jo. Uansett går det helt greit nå da 🙂 

Håper dere har det fint, og husk balanse i livet. Hjelper lite for meg å hjelpe andre til sunnere livsstil og bedre helse, om min egen forfaller 😉 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s