Derfor skal du ikke stresse pga vekta!!!

Hei dere! 

En del har skjedd siden jeg kunne meddele at vekta hadde sneket seg under 80 taller, veide 79,4 da jeg oppdaterte dere. Jeg vil imidlertidig ned en liten kilo til, og noe av grunnen er nettopp det at jeg ikke ønsker å vippe over 80 ved jevne mellomrom. Ikke det at det egentlig betyr noe særlig, men jeg ønsker å ha det sånn. 

  
Var kjempeglad den dagen dette lyste mot meg 😊 

Noen dager senere så skjedde det som «måtte» skje…. 

  
Jeg hadde ventet på det, og hos meg er vektoppgang veldig hormonelt betinget og kommer to ganger i mnd. Pga. mer vann i kroppen, og da går jeg lett opp 1-2 kg. Normalt sett 1-1,5. 

Så vekta spratt opp 1,2 kg og jeg ble smålig irritert, for jeg hadde jo akkurat fått 7 først på vekta… Urettferdig! 

Men hjelpe jo ikke å bli sur, for noe som er veldig normalt og vanlig. Nytter heller ikke å gi opp, da mister man nå alt av resultater så 🙂 

  
Her ser dere, ca.1 uke etter oppgangen er det borte igjen. 79,5 idag 🙂 Jeg håper så inderlig at jeg kan kvitte meg med en kilo til, og har jeg klart der så langt, skal jeg klare en skarve kilo til også 🙂 

Nå nærmer jo IVF seg mer og mer, så vet ikke om jeg rekker det før det forsøket. Men det vil nå vise seg… Skulle jeg mot formodning bli gravid på det forsøket, faller jo det vektmålet i glemmeboken enn så lenge. Man slanker seg ikke som gravid, rett og slett 😉 

Men skulle det ikke gå, er nå uansett målet å holde vekta gjennom forsøket og evt. gå ned til 78 etterpå vi er ferdig der. Antar at kroppen min får helt andre ting å prioritere enn vekttap under forsøket. Etter også forsåvidt, da jeg husker veldig godt hvor oppblåst og mye veske jeg samlet…. Magen stod på spreng, så direkte gravid ut etter uttak…. 😮 

Håper dere forstår at det å henge seg for mye opp i små variasjoner på vekta, ikke er verdt det. Vi damer må nok bare leve med det 😉 Det er normalt, og tilsier  ikke at det er fett man har gått opp. Det er veskebalansen som varierer, rett og slett. 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s