Så sinnsykt glad!

                                           //NB! Reklamelenker

Enkelte ganger blir man bare så uendelig glad, når man holder ut og får betalt!!

  
Dette er variasjonen min i vekt de to siste ukene ca. og selv om den spratt opp litt på 80 tallet en uke, så har jeg idag minstenotering på 78,9 🙂 

Det smakte bedre enn å se 79 for å være ærlig, hvorfor vet jeg ikke. Men det føltes bare verdt det, når jeg vet jeg har jobba bra. Så det nytter å ikke deppe, og bare overse disse små variasjonene 🙂 

Nå blir det nok en stund til neste vekt oppdatering vil jeg tro, men dette klarte jeg bare ikke la være å dele med dere 💕 Fordi jeg ble så glad, da endemålet mitt er satt til 78,5 eller lavere… Men 78,5 er hovedmål i grunnen. Så nå tenker jeg egentlig ikke å oppdatere vekt mer, før jeg har nådd det 🙂 

Ikke gi opp folkens, det er mulig! Jeg fikk skikkelig kikk da jeg gikk ned 5,5 kg på den uka med boostmeny (adlink), da kom lysten til å ta de få kiloene til som jeg egentlig alltid hadde hatt lyst til å ta. Den smellen som gjorde at jeg måtte booste av meg de kiloene med vann, var hard og tøff. 

Det føltes ikke godt å falle ut av kontroll slik jeg gjorde, men jeg slapp billig unna ved hjelp av boostmenyen. Det ser jo allikevel ut som om den smellen gjorde noe «godt» også, for jammen med boosta jeg vekttapet ordentlig videre også. Har fulgt strikt LCHF prinsippet til den strikte menyen vi har, nå i ettertid. Til tross for variasjoner i vekta har jeg altså gått ned enda mer etterpå. Lavkarbo funker, og er vektregulerende. Det er iallefall helt sikkert 🙂 

  
Det er lov å være blid 😊 Nå får jeg trent ordentlig om dagen også, og det føles vanvittig deilig. 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!, Trening med lavkarbo! og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s