Så var vi her igjen! 

Idag har det vært en utrolig hektisk dag på jobb, gleden er at jeg har fått gjort utrolig mye. Jeg trenger å ligge på forskudd nå, spesielt når IVF kommer nærmere og nærmere. Er fremdeles litt nervøs for at starten ikke er nå denne uken, men jeg er skrullete på det meste for tiden 🙂 Er egentlig ganske sikker på at vi er i gang iløpet av denne uken. 

Idag var jeg på apoteket, så var jeg der igjen liksom. Den nette sum idag ble på 7300 kr. Dette skal i prinsippet holde til medisinene som skal brukes før uttak, heldigvis vet jeg fra sist gang hvordan det var. Så det kan fort bli mer, spørs hvordan jeg responderer på dosen. 

Uansett så er det godt å ha såpass mye klart nå, slik at jeg slipper å stresse til apoteket igjen det første jeg gjør liksom. Det er også veldig deilig å ha medisinene på plass i god tid, så er det ikke noe stress 😊 

DSC_0287
Jeg vet ikke hvorfor jeg er så rolig om dagen, det er helt rart. Trodde jeg skulle være mye mer stressa, men jeg er helt rolig og fin. Bortsett fra at jeg er litt skrullete da 😊 Men jeg er ikke kjempe nervøs, og har fått en økende ro inni meg de siste dagene spesielt. Bra det, for er ikke så moro å være nervevrak heller da. 

Snart er det jo desember også, så jeg gleder meg sånn til det. Masse positivt for tiden med andre ord, og det er bra. 

Så nå venter vi egentlig bare, medisinen er klar og alt er på stell. 

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s