Årets julegave!

//Inneholder reklame//

Dette er virkelig årets julegave, kanskje til deg selv?

Har du lenge tenkt på å komme i gang med en ny og bedre livsstil? Har du hatt dine nederlag når det kommer til vekttap og endring av livsstil?

Kanskje er det litt starthjelp du trenger, for å lykkes? Hvorfor ikke gi deg selv årets beste julegave? En fresh og ny start i januar, med blanke ark og nytt pågangsmot!

Lavkarbotips for bedre helse facebook2.

I nettbutikken vår HER (adlink), kan du kjøpe en fin julegave til deg selv. Når du velger å ta den i bruk, er helt opp til deg. Du kan spare kostholdsplanen eller oppfølgingen din til januar om du så måtte ønske det. Det er mulig å bestille kostholdsplaner med og uten oppfølging (anbefaler helt klart med oppfølging). Eller det er mulig å kjøpe kun oppfølging, om man heller føler man trenger det.

Det er ganske så sikkert at de med personlig oppfølging, får best resultater og lykkes bedre. Hos oss får man alltid personlig oppfølging, og det til en rimelig lav pris vil jeg si. Du skal ha gode og utfyllende svar, og du har tilgang på ubegrenset antall med spørsmål på mail (i den perioden du har betalt for). Standard oppfølging på mail, blir besvart på dagtid man-fred.

På nyåret vil det også komme en egen tjeneste for dem som føler de virkelig trenger tett oppfølging, da blir det SMS basert. Da har man tilgang også på kveldstid, så vel som i helgene. Denne typen oppfølging kommer til å koste mer, det er helt klart. Samtidig skal man også være sikret et raskt svar. De som evt. ønsker seg det, må ta kontakt direkte med meg. Siden det er jeg som kommer til å tilby dette.

Det er nok mange som planlegger en ny start i januar nå, og hvorfor ikke gi deg selv den beste starten?

Du kan kjøpe årets julegave til deg selv i vår butikk (adlink) allerede nå! Du velger startdato selv, og tar kontakt når du er klar. Har du spørsmål rundt vår tjeneste, anbefaler jeg å ta kontakt med oss på denne mailen (link) før bestilling.

Gi deg selv en ny start, invester i din egen helse dette året 😉

I 2011 investerte jeg i min egen helse, jeg har ikke angret et sekund siden. Nå er det din tur!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s