Endelig!!!

Etter en helg med en del tårer, ordnet alt seg til slutt. Jeg var litt redd, forvirret og frustrert over eget «system». 

Men idag er jeg i gang, idag ble den første sprøyten satt. Så vet dere det 🙂 

  
Så glad for å være i gang, og jeg vet det er tidlig i forløpet. Men følelsen denne gangen er totalt annerledes enn forrige gang, vet ikke hva det er . Men jeg slapper av på en bedre måte, jeg er positiv og jeg har en god følelse. Nå tar jeg langt fra gleden på forskudd, her er vi forberedt på «hva som helst». 

Alikevel velger jeg å nyte at følelsen er god, så lenge den er god. Ingen vits i å dra ting ned, uten at det er nødvendig. 

Jeg har til og med jobbet bra idag, så ting funker som normalt. Eneste er at jeg har spist mer enn vanlig 😬 Trøsten får være at maten som har konmet inn, har vært av riktige sorten. Nå var det jo planen i utgangspunktet å spise godt og ikke gå på for lite mat, så det er helt fint. Dette er ikke riktig periode å slanke seg i…. Allikevel ønsker jeg jo ikke å legge på meg vesentlig heller, så må nå passe på litt. 

Kort fortalt, jeg har det bra og alt er på stell. Idag har vi også fått lansert helt ny hjemmeside: www.lavkarbohelse.no (reklamelenke) Om du er med i vårt forum på FB (søk på Lavkarbotips for bedre helse og meld deg inn), finner du en rabattkode på grupp der. Da får du nemlig 10% på din ordre ut denne uken! 👍🏻

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Endelig!!!

  1. Ida Hansen sier:

    Så spennende!! Ønsker deg og mannen all lykke til videre!
    Har selv en lillesøster som «satt» på siste forsøk, så krysser fingrene for deg!
    God klem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s