Bli med på årets julekalender!

//Reklame

Dette har jeg gledet meg til i flere uker allerede, og endelig kan jeg slippe katten ut av sekken. Jeg har blogget i mange år  nå, og har egentlig aldri hatt en julekalender med gaver til dere lesere før. Ikke før nå, og jeg gleder meg kjempemye.

Hver dag fra den 1-24 desember vil jeg legge ut dagens luke, og det dere kan vinne er alt fra flotte produkter fra Funksjonellmat AS (adlink), Økosjokolade (adlink) og selvfølgelig kostholdsplaner/veiledning fra vår egen nettbutikk (adlink)

Funksjonellmat har mange flotte produkter for oss på lavkarbo, og de stiller med flere gode produkter i julekalenderen. Ut året har også Funksjonellmat 3 for 2 på alle sine produkter i Life butikkene (helsekost). Veldig fint tilbud og benytte seg av, nå i disse førjulstider. Når man gjerne unner seg litt ekstra, men samtidig vil prøve å holde en sukkerfri linje. Funksjonellmat  sine fantastiske produkter finnes i alle helsekostbutikker, i tillegg til deres egen nettbutikk.

Økosjokolade stiller også med flere gode produkter i årets julekalender, de har helt fantastiske sjokolade produkter. Er du glad i sjokolade, er det definitivt produkter du bør satse på. Raw sjokolade er faktisk stappfull av gode og sunne næringsstoffer. Siden raw sjokolade ikke er varmebehandlet (slik vanlig kakao for eksempel er), beholdes alle de gode næringstoffene og sjokoladen får en kjempegod og kraftig smak. Økosjokolade har også flere kvalitets produkter, som er økologiske. I julekalenderen vil det dukke opp litt forskjellig, bare vent og se 🙂 Økosjokolade sine produkter finnes i alle helsekostbutikker, i tillegg til på deres egen nettbutikk.

www.lavkarbohelse.no som er vår egen nettbutikk, stiller selvfølgelig også med gaver til årets julekalender. Det blir gitt bort kostholdsplaner med veiledning, og vinneren som blir trukket kan selv bestemme når den tas i bruk. For mange vil det kanskje være naturlig å starte på nyåret og det er helt greit. Vi har etterhvert fått meget god erfaring, og mange kunder med solide resultater. Vårt mål er å veilede og virkelig hjelpe andre til en sunnere livsstil, og et lettere liv. Med varige resultater, som gjør at kundene våre aldri behøver å gjennomføre en slankekur igjen. Det handler om livsstilsendring, og det er der  fokuset ligger på det vi lærer bort. Ingen piller, barer eller shaker. Kun ordentlig god og mettende mat.

Som dere forstår er jeg veldig gira og stolt av dette, og er veldig glad for å ha fått med meg Funksjonellmat og Økosjokolade på laget. Slik at det blir variasjon i det som trekkes ut i hver luke, og ikke minst er det kvalitet som gis bort til dere.

Ny luke blir publisert daglig på morgenkvisten fra 1. desember, så her gjelder det å følge med fremover. Instruksjoner til hva dere må gjøre hver dag for å være med i trekningen, kommer i hvert enkelt innlegg 🙂 Dette gjelder også det dere kan vinne fra dag til dag.

Jeg håper dere gleder dere like mye som jeg gjør, dette blir årets julekalender. Med mange fantastiske premier!

Del gjerne videre  🙂

Dette innlegget ble publisert i Julekalender 2015 og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Bli med på årets julekalender!

  1. Guro Skeie Vik sier:

    Hurraaaaaaa ! 🎉🎉🎉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s