Oppdatering rundt forsøket!

Nå går det veldig mot en ende på dette forsøket her, imorgen skal vi møte kl 08.15 på klinikken. Det blir spennende, men heldigvis så har jeg ikke så altfor dårlige minner fra egguttaket sist. Det kan gjøre litt vondt, men det er levelig. Bare de ikke smertelindrer meg mindre enn sist, skal jeg være fornøyd. 

Igår kveld kl. 23.30 satt jeg eggløsningssprøyten, jeg ble like nervøs som sist. Hjerte banket og tusen tanker fløy, det er noe med å sette den sprøyten. Man vet det er siste sprøyte, og man vet at egguttak er neste steg. Det vi nå ser på som neste milepæl, er om noen av eggene er gode nok til å bli perfekt befruktet. Vi er usikker, og det bunner nok ut i forrige forsøk som gikk rett vest. 

Men vi må jo stole på klinikken, og tro på at det ser bedre ut denne gangen. Allikevel så kan jo ikke kvaliteten vises på forhånd, så vi er i overkant spent. Nå er vi allikevel forberedt på at tlf onsdag, kan være av negativ art. Så får vi bare se 🙂 

  
Det er altså fremgang og like før uttak og beskjed om hvordan det gikk, og jeg er glad for at det er uttak imorgen. For jeg er skikkelig sprengt i magen nå, det er ganske ubehagelig og et konstant press. Smertefritt er det heller ikke, men heldigvis er det ikke umenneskelig. Tror det blir verre etter uttak, men imorgen har jeg helt fri fra jobb. Så er jeg nok bedre på onsdag, slik at jeg kan jobbe omtrent som normalt igjen. Spennende tid, virkelig spennende. 

Glem ikke første luke i julekalenderen min imorgen, den skal jeg publisere før vi reiser til klinikken imorgen 😉 

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Oppdatering rundt forsøket!

 1. Ingunn sier:

  Lykke te i mårro 💜

 2. Annelise Nielsen sier:

  Masse lykke til i morgen. Hilsen ei som skal ha forsøk nr 2 i 2016.

 3. Therese sier:

  Krysser alt som krysses kan for dere!

 4. Verpesyk sier:

  Masse lykke til med uttak, og forhåpentligvis innsett! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s