Tårene spratt!

Idag har vi hatt egguttak, jeg må bare si…. for en grusom opplevelse. Jeg var ikke forberedt heller, for forrige gang var det ikke så vondt og det var bare noen korte perioder hvor det stakk litt. Av den grunn at jeg kjente noe forrige gang, ga de meg mer smertestillende denne gangen her. Ja ja, tenkte jeg. Jeg er rimelig safe nå da…. Så feil kan man ta!

Som dere ser til venstre her, var ved godt mot før vi startet. Høyre ser dere etter uttak, fy flate så sliten og utlada jeg var. Hoven rundt øynene av at jeg gråt mine modige tårer, det var rett og slett bare grusomt.

Jeg tåler egentlig ganske mye, og dette her var bare helt grusomt. De prøvde å fylle på med mer smertestillende underveis, men det hjalpt svært lite. Jeg er alikevel glad de gjorde det, for det døyvet smerten ganske bra i etterkant. Eneste var at jeg har vært rimelig rusa idag ja, sovet og sovet siden vi kom hjem. Men jeg hadde nok bruk for det, så den er grei.

Så var det bare grusomt? Nei, det var jo ikke det. Med det vonde kommer ofte det gode 🙂 Jeg hadde store flotte folikler denne gangen, med andre ord store og flotte egg. Det hadde jeg ikke forrige gang, så jeg håper det er et bra tegn. De sa at den gode størrelsen var grunnen for at jeg hadde så vondt, men at det også samtidig var positivt.

Legen som gjorde uttaket og sykepleierene hadde veldig vondt av meg, jeg fikk også klar beskjed om at uttaket kunne avbrytes akkurat når jeg ønsket det selv. Jeg skulle ikke være nødt til å ligge der og lide, om jeg ikke klarte. Vel, hva kan jeg si. Jeg er sta som bare det, og forbante meg på at 14 dager med hormoner ikke skulle være forgjeves. Da han sa at det var 3 store og flotte egg igjen og spurte om jeg ville ha dem med, sa jeg selvfølgelig ja til det. Aldri har jeg vært så glad som da det var over, og jeg kunne komme meg ut i senga og samle meg litt igjen. Helt ærlig, det var veldig veldig vondt. Det føltes som ren tortur.. Alikevel håper jeg premien blir stor, og må jeg gjøre det igjen. Ja, da gjør jeg det! Enkelt og greit. Det sier jo sitt om hvor viktig dette er for meg, jeg gjør det gjerne igjen.

Nå kom jo legen og sykepleieren inn og snakket med meg i etterkant, og sa at de hadde en plan B for smertestillende om jeg måtte igjennom dette flere ganger. Men egentlig så sa de at de satset alt på at vi slapp dette igjen, og jeg håper de har rett. Alikevel godt og vite at de ikke lar det samme skje igjen, at de har andre alternativer.

For å si det sånn, jeg banna så mye som jeg ikke har gjort på år og dag. Følet meg flau over meg selv, over de stygge ordene som fløy i luften. De mente jeg var for snill, jeg synest jeg var stygg 😮

Var veldig glad for at vi hadde bestemt at mannen ikke skulle være med på uttaket denne gangen heller, det høres kanskje rart ut. Men jeg er glad han slapp å se meg sånn 😉 Han kunne ikke gjort noe uansett, og det hadde nok vært ganske så tøft for han om han skulle vært med.

Lurer dere forresten på fangsten? 19 egg, 19 flotte egg 🙂 Jeg er litt beroliget over at de var store og fine denne gang, det gir jo sjansen for befruktning av minst et av dem vesentlig høyere. Vi skal ha innsett på torsdag om dette går bra, den skumle tlf. får jeg/vi imorgen. De traff iallefall helt perfekt på uthentingen sa de, store og fine og jeg er så glad.

Nei, nå skal jeg hvile godt. Noe jeg egentlig har gjort i hele dag allerede. Imorgen skal jeg våge meg litt på jobb igjen, hvilket jeg tror går helt greit. Ønsker alle en god kveld, nå er vi to veldig spente sjeler her. Vi setter umåtelig pris på (begge to), alle lykkeønsker som vi har fått i disse dagene. Det varmer virkelig skal dere vite 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

16 svar til Tårene spratt!

 1. Silje sier:

  Så godt og lese at det gikk bra 🙂 sender dere mange lykkeønskninger videre og håper på at dette går deres vei ❤

 2. Marianne sier:

  Masse lykke til! Håper dere får en tlf med god befruktning👏👏👏

 3. FrøkenZimba sier:

  Hadde uttak for 2 mnd siden (ikke smertefritt) og en søt, liten spire i magen. Krysser fingrene for samme resultat for dere ☺

 4. Therese sier:

  Mye lykke til til dere, spennende å følge deg 💜

 5. Grethe Siglevik sier:

  Lykke til!
  Har Vært der for noen år siden og det var akurat som du beskriver, jæævelig vondt!! Ønsker deg alt det beste og at alt blir vellykket 😊

 6. Trine Tronvik sier:

  Åååå hærlighet 😳 Jeg er utrolig glad for at du deler dette med oss.. Jeg har også pcos og vi skal til med ivf til vinteren. Jeg håper dette går bra for deg og at dere får en liten engel snart 👼🏼

 7. Annette sier:

  Lykke til!

 8. Irene sier:

  Huff, føler med deg!
  Been there, done that! Sier som deg GRUSOMT!!!

  Masse lykke til ❤️❤️

 9. Nita sier:

  masse lykke til😉 Føler med deg og håper det blir en spire😍 3 uttak,1 misslykket innsett, 1 dær alle befrukta egg døde, utsatt innsett pga betennelse og vannansamling i kroppen og eggene ble lagt på frys, helsa ble endelig bra og kroppen klargjort med nye hormoner og to av de befrukta egga ble satt inn. D ble ett langt og tungt svangerskap, men så veldig verdt kampen😍 Har nå en 11måneder gammel gutt, jeg aldri ville vært fåruten. Verdt vær ett sprøytestikk,uttak å tunge dager.

 10. Tenker på deg og mannen din mange ganger for dagen, nå denne spennende tiden. Håper virkelig at dere lykkes med dette denne gangen. Lykke til både i morgen, og dagen etter. God klem til dokke ♡ 🙂 💞💞

 11. Verpesyk sier:

  Hadde uttak selv for akkurat 1 mnd siden. Synes lokalbedøvelsen i underlivet (2 stikk) var verst! 😦 Rykket til og stakkars mannen min svettet av redsel… Neste gang vurderer jeg også å gå inn alene. Vil ikke at han skal pines med å være med inn hvis det blir ille. For det blir en neste gang. Kun ett ble befruktet og utviklet seg, men det festet seg ikke. Antagelig nytt uttak i begynnelse av februar. Håper dere får mange befruktet og noen på frys!
  *stor klem* til tøff dame fra ei annen tøff dame! 🙂 Måtte 2016 blir fødeåret!

  • Lavkarbotips sier:

   Jeg og mannen har snakket mye om det med å bli med inn, forrige gang var han ikke med. Det gikk helt fint, er jo mange som passer på. De spørr hver gang om han vil være med, men jeg og mannen hadde snakket om det at jeg skulle gå alene nå også. Angrer ikke, for det der er helt greit at han ikke fikk se og oppleve… Synd at det ikke festet seg, krysser for bedre lykke neste gang for dere💕 Selv venter vi på den mega skumle tlf. nå. Tror de ringer rundt 12….

 12. Husstøv sier:

  Lykke til! Du er min store inspirasjonskilde – takket være deg og dine flotte blogginnlegg har jeg selv klart å legge om kostholdet, hvilket har resultert i 30 kg minus i løpet av 2015. Ønsker deg alt godt og at det går rette veien for dere nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s