Den skumle telefonen!

Igår fikk dere lese om uttaket, hvor vondt det var og at jeg pinte meg til å fullføre. Jeg vil legge til for dere som evt. står i kø for IVF og kanskje bekymrer dere, ikke gjør det. Ikke på bakgrunn av min erfaring iallefall. Alle opplever dette forskjellig, mitt forrige uttak var helt okei. Igår var det grusomt… ingen vits i å grue seg, når man ikke vet på forhånd. De som jobber på klinikken vil gjøre alt for å hjelpe deg, og de vil også planlegge hva de kan gjøre bedre neste gang. Jeg er så glad for de på Haukeland, de er helt fantastiske.

Siden uttak har jeg sovet mye, igår var jeg så sterkt smertestilt at jeg bare duppa og halvsov. Alikevel så har jeg vært i bedre form denne gangen etter uttak, enn første uttak i 2014. Sånn sett kan man jo tenke at jeg foretrekker å komme meg raskt, istedenfor å gå og hangle i ukesvis etterpå. Jeg er øm og litt vond, men har tatt ekstremt lite smertestillende etter jeg kom hjem, har tatt 2 paracet på 1 gram hver det siste døgnet. Har ikke trengt noe mer, og det er bra.

Igår var jeg så neddopa at jeg ikke tenkte noe særlig på den skumle tlf. idag, men idag har det vært verre. Jeg begynte dagen med noen timer på jobb, gikk så videre til å støvsuge litt osv. Måtte ha noe å gjøre på, men til slutt så hjalp ingenting. Klinikken bruker å ringe mellom 12.30 og 13.00 dagen etter, og jeg husket så altfor godt tlf. ifjor. Da kl. ble 12.30 slo hjertet fort, for jeg visste de kunne ringe når som helst. Nervene i høy spenn, tusen sommerfugler i magen og tusen tanker som fløy. Skulle vi få samme dårlige nyhet som ifjor?

Kl ble 13.30 og de hadde fremdeles ikke ringt, jeg ble ganske fortvilet. Tenkte at dette er et dårlig tegn, dette går ikke… Da klokken nesten ble 13.45 orket ikke hjertet eller hodet mitt noe mer, jeg og vi måtte vite dommen. Jeg ringte og fikk vite at de på laben hadde hatt det veldig travelt, så jeg unnskyldte meg litt og sa jeg kunne vente om jeg måtte. Men det ville ikke sykepleieren at jeg skulle, så hun satte over til laben og tok de tlf. så var det jo greit. Visst ikke måtte vi vente.

Hun på laben skjønte med en gang at jeg var spent, og jeg holdt på å forgå av nervøsitet. Ja, sa hun. Vi fikk jo 19 egg ut… bla bla bla…. jeg falt av lasset og fikk faktisk ikke med meg hvor mange de hadde befruktet igår. Så hørte jeg tallet 7, 7 befruktede egg som koste seg i varmeskapet. Jeg måtte dobbeltsjekke, 7 stykker? Joda,det var 7. Innsett har vi planlagt for dere kl. 11.00 imorgen. Bare at ordet innsett ble nevnt gjorde meg litt svimmel, skulle vi endelig få oppleve det?

Jeg sa at det iallefall hørtes betydelig bedre ut enn forrige gang. Hun så igjennom mine papirer og så hva som skjedde forrige gang… Bedre ja, dette var da en veldig stor forbedring ville hun si. Kvaliteten kunne de ikke se noe på nå, i forhold til delingen på de. Men de håpte at vi skulle få noen av dem på frys også. For å si det sånn… jeg er sjeleglad, bare vi får et innsett. Er ikke feil å få på frys, men det er en koselig bonus om det skjer.

Telefonen denne gangen ble altså ikke så skummel som jeg hadde forberedt meg på, det ble av positiv art. Imorgen kl. 11.00 får vi satt inn et egg, vi håper det er gullegget vårt 🙂 Jeg merker jeg er glad, men litt forsiktig glad. Det kan jo skje at ingen av dem deler seg som de skal, men oddsene er iallefall veldig på vår side denne gangen. Det er ikke noe alternativ, vi SKAL ha innsett 🙂

Da vet dere det, foreløpig ligger det veldig positivt an. Ser ut som om ytterligere 15 kilo i minus, samt annen startdose gjorde susen 😉

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

13 svar til Den skumle telefonen!

 1. Isabel Guddahl sier:

  Så utrolig glad på dine vegne!

 2. Trine sier:

  Sååå bra 😃😃😃👏🏼
  Jeg har lurt på en ting og siden du er midt oppe i dette ivf førsøket. Jeg skal til med dette i vinter og har lurt på om man får mulighet for å sette inn to egg? ☺️ Fikk dere et valg eller?

 3. Liv sier:

  Så fantastisk , ønsker dere super lykke til !!! For noen spennende uker dere har foran dere .Dette fortjener du / dere etter DEN innsatsen du har gjort. Klem Liv

 4. Mette Jørgensen sier:

  Tvi, tvi😀💕

 5. Heidi sier:

  Så fantastisk!!

 6. Stine sier:

  Lykke til 🙂 Er kjempe bra om du får noen på frys så slipper du jo medisner hver gang. Heldigvis for meg så ble jeg aldri dårlig av medisinene eller etter egguttak el innsett.

 7. Spennende å følge deg 🙂 Lykke til 🙂

 8. Yvonne sier:

  Å hurra nå ble jeg glad! 😀 Jeg har en veldig god følelse på dette ❤

 9. Ane sier:

  Masse lykke til! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s