For noen dager! 

Endestasjonen er kommet, det har vært noen heftige uker. Ca 2,5 uke er gått, og nå er resultatet klart. 

Det kom tårer idag også, men gode tårer 🙂 Vet dere, siden uttaket har vi gått litt i helspenn. Igår fikk vi jo vite at 7 fantastiske egg var overlevd natta på laben, og bare det var jo helt fantasisk. Allikevel så var vi spente, hvordan kom delingen til å gå frem til idag? Jeg har sovet i natt, men det har vært mye nerver. 

Jeg hadde til og med full lyd på tlf. idag tidlig, i tilfelle de skulle ringe med dårlig nytt. Men vi begynte og forstå at det ble innsett, når tlf aldri ringte 😉 Avgårde til byen, full av nerver. Jeg var litt redd, etter det grusomme uttaket på tirsdag. Spurte dem rett ut, gjør dette vondt? Nei, det skulle det ikke. Jeg var redd alikevel. 

Så kom dama fra laben, smilte som en sol. Dere skal nå få satt inn et perfekt 4 delt egg, i tillegg så er det akkurat nå 3 andre egg som blir lagt på frys idag. Like perfekte og 4 delte. Må si tårene kom, det var masse følelser. 3 egg på frys, var mer enn hva vi hadde drømt om. I tillegg kan det bli flere, for de andre så fine ut de også. Men de måtte se dem litt an, antar at dem ikke helt hadde kommet like langt enda. Blir de fine og 4 delte så blir de også lagt på frys. Så minst 3 på frys, mulig 4,5 eller 6. Vi skulle få brev om antallet det ender opp med 🙂 

Innsettet var ikke vondt, jeg kjente det ikke. Det var helt rart, når legen først hadde startet tok det type 30 sekunder liksom. Helt uproblematisk, bare fint egentlig. 

Så kort oppsummert, jeg er for første gang en ruger 🙂 Med et perfekt egg i magen, som vi krysser alle fingrene våre for. Vi slapper godt av, går det ikke nå så har vi flere på frys og ta av. Jeg kjenner jeg har lyst til å oppmuntre andre: 

Vi måtte vente over et år før vi fikk prøve igjen, pga kravet om å gå ned enda mer i vekt! Det var verdt hvert eneste minutt, det var verdt alt slitet og alt fokuset. Husk på dette om du får beskjeden, det er en grunn for at de legger ned et krav. Det er vanskelig å se og godta det der og da, man kan blir forbanna og skuffa. Men de gjør det ikke for gøy, de gjør det fordi det hjelper! Ta meg som eksempel, forrige gang med 15 kilo mer fikk vi NULL gode nok egg. Denne gangen var det et perfekt inn og til og med minst 3 på frysen. Såklart er det verdt det, og jeg er Haukeland evig takknemlig. 

Til sammen har jeg gått ned over 60 kilo, av egen maskin. Endelig så nærmer vi oss noen som minner om betaling for hardt arbeid. Vi vet jo at det ikke er garantier for at dette fester seg, men uansett kunne vi ikke bedt om bedre uttelling enn det vi nå har fått! Man MÅ være innstilt på masse egen innsats for å få et best mulig forsøk, og vekttap er et godt virkemiddel om man er overvektig.  Lavkarbo er helt ypperlig for oss med pcos som trenger og gå ned, og det er den sunneste kosten for oss. Bare prøv, det er verdt det 🙂

  
Idag er jeg bare glad, idag kan ingenting ødelegge godfølelsen min. Idag er det nesten unntakstilstand, rett og slett 💕

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til For noen dager! 

 1. Åshild sier:

  Såå glad på dykkar vegne håper dette går bra

 2. Hilde Holmen Asak sier:

  Ønsker dere lykke til!

 3. Gro Rui sier:

  Så flott, glad på dere vegne ❤

 4. muumimama sier:

  Masse lykke til 🙂 Krysser fingrene og tærne for at fnugget fester seg 🙂

 5. Rita sier:

  Jeg kjenner igjen følelsene dine 🙂 Jeg har vært igjennom IVF selv og på 2 forsøk ble det full klaff. Nå har vi en flott gutt på 14 år. Lykke til med de neste 14 dagene..håper det blir full klaff for dere denne gangen også 🙂

  • Lavkarbotips sier:

   Tusen takk 😊 da vi prøvde ifjor gikk ALT galt, ingenting ble liksom riktig… I år har ALT gått så fint (så langt iallefall), forutenom egguttaket som ble verre…. Men når resultatet ble såååå bra, med egg på frys i tillegg. Da var det verdt uttaket altså 💕 hjelper utrolig mye å få høre om dere andre, som også har lykkes 😊💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s