Siden innsettet!

På torsdag formiddag fikk jo jeg satt inn et perfekt 4 delt egg. Vi var glade, lettet og i bra humør. Slappet av, spesielt godt siden vi vet vi har noen forsøk på frys som bonus også. Kvaliteten ble rett og slett veldig bra denne gangen, mitt vekttap det siste året gjorde SÅ susen. Det har vært verdt all ventetiden, det er helt sikkert. 

Siden innsett har det skjedd litt… Jeg har rett og slett vært ganske dårlig, spesielt det siste døgnet. Men det begynte allerede på torsdag kveld, etter innsettet. Magesmerter/kramper og løs mage… Da jeg våknet igår, kjentes det bedre. Spiste en god lavkarbo frokost, og så 10-15 minutter etter braket det løst, igjen. Det var så vondt i HELE magen at jeg ikke klarte å tenke, ikke klarte jeg å lokalisere ordentlig hvor det kom ifra heller. For det var absolutt hele magen… Ringte Haukeland, som kunne fortelle meg at det nok ikke var snakk om alvorlig overstimulering. Da blodprøvene mine hadde vært veldig fine, og så lenge jeg pustet bra, var det ingen fare. Pusten var tung, MEN jeg visste det var pga sterke smerter. 

Jeg fikk arbeidsnekt rett og slett, beordret til sofaen med varmeflaske og inntil 2 Paracet hver 4 time. Forbanna meg litt over at Ibux i kombo med paracet er utelukket, da jeg ikke kan ta Ibux eller andre betennelsesdempende. Men etter en stund tok paraceten toppen av smertene og jeg kunne leve litt resten av dagen. Hadde fryktelig vondt, kunne nesten ikke gå. Men jeg er vant med å tåle en god del 🙂 

Da jeg la meg igår kveld, fikk jeg sove litt. Men våknet flere ganger i timen av smerter, mest nedre del av mage nå. Rundt kl. 02.00 tror jeg en cyste må ha sprukket, for det var vondt og smerten minnet om det. Men den smertestillende jeg hadde tatt før jeg la meg, tok nok bort toppen av smerten. Da kl var 03.30 var det så vondt igjen, at jeg måtte gå opp å ta drikke og smertestillende igjen.. I det jeg la meg på sofaen i stua, sprakk en cyste til. Fy flate, skrek som om jeg var gal. Min mor våknet for å si det sånn…. Heldigvis varte det værste bare i noen minutter, før det ble litt mer levelig igjen. 

Sånn er det, når de henter ut 19 store fine egg. Foliklene fylles med veske igjen etter uttak, og av og til sprekker dem. Det er helt greit, men ufattelig smertefullt. Idag er formen fremdeles ikke god, men den er bedre. Virker som om det har blitt «litt mer plass» nedi der nå, slik at det ikke sprenger på så mye. Det er vel fordi det sprakk sånn igår og i natt… Jeg har ordre om hvile frem til mandag fra klinikken, og da skal jeg ringe dem igjen og oppdatere. Har forsåvidt fått et tlf nr. Jeg kunne bruke i helgen, om det ikke ble bedre og jeg måtte ha hjelp. Satser på at jeg slipper å bruke det 🙂 

Så da ligger jeg her, får ikke gjort noen ting. Ikke er jeg i form til det heller så, så det er nå egentlig helt greit. Håpet nå er at jeg er såpass bra på mandag, at vi kan få kjørt hjem igjen en tur før jul 🙂  

 Helgen blir med varmeflaske og sofa enn så lenge. Har for øvrig gitt beskjed til egget, at det har med å holde seg der inne. Jeg går ikke igjennom dette for gøy liksom 😂👶🏻

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s