Jeg ser en hjemreise :)

Vi har hatt det fantastisk fint hos mamma og pappa, ingenting og utsi på oppholdet her som vanlig 🙂 Det er bare noe med at man som regel lengter litt hjem til slutt. Da jeg ble så dårlig torsdag kveld og spesielt fredag, så jeg hjemreisen henge i en tynn tråd en periode. Vi har 7-8 timers reise forran oss, så jeg må jo være i noenlunde form for å klare hele den turen. 

Så mye smerter som det har vært de siste dagene, hadde jeg aldri orket. Jeg har lagt mye på sofaen, det er først idag at jeg har fått kommet litt mer opp å gå. Blir fremdeles fort sliten, så det er en balanse. Uansett, hjemreise var planlagt nå idag eller imorgen. Så vi satser på å reise imorgen og ligger derfor noenlunde ajour med det vi hadde tenkt. Må hjem og få oversikt og kontroll, rett og slett. I tillegg til at vi trenger å komme litt hjem, bearbeide det vi nå har vært igjennom og håpe på at den lille potensielle spiren vil sitte. Jeg vet at alt ligger til rette for den, alt var perfekt. Men det hele kommer jo an på om egget har potensiale, når alt kommer til alt. Er jo mest der usikkerheten ligger 🙂 

  
Jeg er sliten, men det skulle bare mangle. Kroppen får kjørt seg ordentlig gjennom et sånt forsøk, men forhåpentligvis så er det jo verdt det. Jeg stresser mye mindre enn hva jeg trodde jeg kom til å gjøre etter innsett, har ikke akkurat vært i form til å stresse. Men nå tenker jeg psykisk, jeg er ganske rolig oppe i hodet og vet at jeg ikke kan gjøre noe annet enn å vente og se. 

Det kjipeste har vært å være såpass dårlig, MASSE luft i magen…det er ordentlig vondt. I tillegg til veldig vondt og hovent i nedre del av magen, hvilket ikke er rart. Nå idag er jeg veldig mye bedre som sagt, så da satser vi alt på å reise imorgen tidlig. Kjenner det kiler i magen, for jeg gleder meg 🙂 hjem og pynte, kose oss og så må jeg jo selvfølgelig jobbe litt ja. Skal jobbe litt ikveld, og fra tirsdag av regner jeg med å være tilbake for fullt. 

Det gjorde rett og slett susen og få jobbe nekt, bli lenket til sofaen og bare slappe av. Har en godfølelse i meg, og vi skal kose oss på turen hjem. 

Må til slutt si, vi er så takknemlig for all støtten. Flere tusen har fulgt med på hvert eneste innlegg angående forsøket, og vi har fått så mange lykkeønskinger. Det er litt skummelt, og blottlegge seg sånn. Samtidig er det bare veldig fint også. Jeg ønsker ikke at det skal være tabu, jeg ønsker ikke at det skal være tabu å lykkes for så og miste. Jeg ønsker heller ikke at det skal være tabu å lykkes og få barn ved hjelp av IVF/ICSI. Det er mange som må gå den veien, og jeg skjønner at mange ikke orker å være åpen om det. Jeg har vel gjerne den fordelen at jeg allerede har vært åpen om det meste fra før, så dette er verken mer eller mindre skummelt enn det andre. 

Vi krysser og krysser og takker for alle andre som gjør det samme. Masse kjærlighet tilbake til alle dere fine 🙂

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Jeg ser en hjemreise :)

 1. Kjersti sier:

  Har følgt med på alle innleggene om forsøket deres, og er virkelig grei lesing. Skal nemlig igjennom dette selv i mai 2016. Har i den anledning gått ned 12.3kg og er endelig «godkjent» for prøveør. Finner mye inspirasjon til mat på bloggen din, selv om jeg ikke bare spiser lavkarbo 🙂 syned det er tipp topp at du skriver om hvordan dere opplever forsøket, da jeg ikke har så mange å snakke med om dette 🙂 ønsker dere lykke til og er spent på hvordan det går for dere 🙂

  • Lavkarbotips sier:

   Tusen takk 😊 det er ingen dans på roser. Vi har opplevd MYE positivt denne runden, og det føles virkelig bra. Vi håper sluttresultatet blir som vi ønsker også, men må vente litt før vi finner det ut. Men samtidig må jeg si at jeg har MYE mer smerter denne gang enn forrige gang, veldig mye mer. Men når alt annet var så positivt prøver jeg å tenke at det ER verdt det, heller smerter og alt annet tipp topp. Enn at det er greit smertemessig, men alt annet er dårlig liksom… 😉 så det er en grei til å tenke på ved forsøk. Man håper jo såklart på lite smerter OG bra resultat. Og for noen skjer jo det også 😊

 2. Benedicte sier:

  Tusen takk for den fine bloggen du har skrevet. Er på første Pergo-kur nå og fant informasjonen jeg lette etter om luteal-fasen her. Hvordan gikk det med din Ivf i desember? Har lest om dine erfaringer, da jeg kanskje må ned den veien jeg også…Takk for at du deler .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s