Idag er bare slik en god dag!

Det er rart med det, alt kan bli en god dag om man bare vil! Jeg har masse smerter for tiden, og skyldfølelsen stikker i meg over at jeg må ta såpass mye Paracet. Samtidig er det beskjeden fra Haukeland, Paracet for smertene og prøve å slappe av. Jeg har hatt mye smerter, i perioder nesten uutholdelige smerter. 

Da det tok seg opp igjen igår kveld og i natt, da ble jeg fortvilet. Ringte Haukeland, ble beroliget og fikk beskjed om å ringe dem så ofte jeg trengte. Har ikke tenkt å ringe dem ned akkurat, men bare det at dem er så gode er godt å vite. Samtidig skal jeg ha lavterskel for å kontakte akutt hjelp, men så lenge jeg ikke blir verre enn hva jeg har vært er det okei. 

Alikevel har jeg det bra for tiden, tenk det, jeg har det bra. Idag er bare slik en god dag 🙂 Ja, for det er en bra dag. Jeg har gjerne vondt, men det er mye annet som er bra. Et perfekt forsøk har vi fått, venter spent på dagen vi kan vite mer om resultatet der. Generelt så faller andre ting i livet på plass også, og det er så deilig. Endelig er vi snart der vi skal være, en graviditet nå hadde virkelig vært kronen på verket. Om jeg må ha det vondt og smertefullt for å komme dit, er det helt greit. Jeg kan ikke grave meg ned å tenke at det ikke er verdt det, for det er jeg sikker på at det er til slutt 💕 

Jeg håper andre har den samme gode tanken: Idag er bare slik en god dag 💕

  

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s