Årets julekalender-20.desember!

//reklame//

Vinneren av kaldenderluken igår ble Lillian Einarsen, gratulerer 🙂 Send meg en mail på info@lavkarbohelse.no så avtaler vi start for veiledningen i januar som du vant av meg.

20.desember!

Lavkarbotips for bedre helse facebook2.

Siden det var så populært å trekke ut vår mest selgende kostholdsplan, trekker jeg idag enda en ny vinner av Boostmenyen (adlink) vår. Vinneren kan starte på den når vinneren vil, men en fordel å vente til Januar slik at jeg får gitt ordentlig veiledning under uka. Boostmeny tømmer kroppens lager for karbohydrater, hjelper på å fjerne søtsug, gir økt energi og en god inngangsbillett til videre lchf kosthold. Alt du trenger for å være med i trekningen er:

Skrive «Ja, takk» i kommentarfeltet her på bloggen eller på FB siden min «Lavkarbotips»

Lykke til 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

30 svar til Årets julekalender-20.desember!

 1. Jane Eikenes sier:

  Ja, takk 🙂

 2. linda a haugen sier:

  Ja takk 😄

 3. Nina M. E. Berge sier:

  Ja takk 😃

 4. Bente Fossum sier:

  Ja takk🎅

 5. Trine tronvik sier:

  Ja takk

 6. Ida Hellebo sier:

  Ja takk

 7. Hilde Holmen Asak sier:

  Ja takk.

 8. Sølvi Lillenes sier:

  Ja takk 🙂

 9. Malin sier:

  Ja, takk 🙂

 10. Heidi Zerche sier:

  Ja takk.

 11. Toril sier:

  Ja Takk

 12. Ingrid Fjellingsdal sier:

  Ja takk!!! 🙂

 13. Cecilia Alexandersen sier:

  Ja takk

 14. Lise-Lotte Hovd sier:

  Ja takk 😊

 15. Lisbeth sier:

  Ja takk

 16. Zana sier:

  Ja takk☺

 17. Elsa Serigstad sier:

  «Ja,takk»

 18. Randi Aasbø sier:

  Ja takk 🙂

 19. Tone Lund sier:

  JA TAKK 🙂

 20. Grethe Y Flataunet sier:

  Ja takk😊

 21. Ingvild sier:

  Ja, takk! 🙂

 22. wenche åsan sier:

  ja takk

 23. Solveig Thomsen sier:

  Ja takk 😊

 24. Elisabeth Løbersli sier:

  Ja takk 😊

 25. sissel sier:

  ja, takk 🙂

 26. June Kristin Jakobsen sier:

  Jatakk:)

 27. Kristine Sahr sier:

  Ja takk 🙏❤️🍀

 28. Heidi sier:

  Hei =) Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg litt =) Jeg har prøvd lavkarbo i ca 2 uker. Gått ned ca 3 kg og er kjempe fornøyd =) Men i går fikk det hele en dramatisk vending og endte i ambulanse og hele pakka. Jeg ble altså plutselig helt nummen og da mener jeg NUMMEN i begge armer,bakhode,hals og lår. Det prikket helt intens og jeg skalv på leppa,jeg begynte å føle meg forvirret,skjelven og rar og at besvimelse var like rundt hjørnet. Det viste seg da at blodsukkeret mitt var veldig lavt og at jeg hadde hatt en føling?jeg har aldri vært borte i det,har ikke sukkersyke. Men kostholdet skal da ha bidratt til dette.Jeg vil ikke slutte på lavkarbo heller nå som jeg er så godt i gang men er helt grønn egentlig på hvor mange karbohydrater jeg kan/bør spise om dagen og alikevel gå ned i vekt 🙂 mvh Forvirret

  • Lavkarbotips sier:

   Det må ha vært en svært så ubehagelig opplevelse! Er litt vanskelig å vite akkurat hvorfor det skjedde, det er ikke vanlig iallefall. Men du har nok vært uheldig tror jeg, og kanskje du har godt av å øke litt på mengden karbohydrater. Vet ikke hvor lavt du har ligget jeg, eller hva du har spist. Men ville absolutt prøvd å øke opp litt fra der du har lagt, når du fikk sånn voldsom reaksjon…

 29. Erna Jakobsen sier:

  Ja takk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s