Nå dine mål i 2016!

                                                           //reklame//

Mange har mål om et sunnere liv i 2016, og det er kjempebra. Det er imidlertidig ikke like lett for alle å nå disse målene alene. Det er ikke et nederlag, det er et sunnhetstegn å be om hjelp. Det krever styrke, mot og vilje. Alle de tre tingene er avgjørende for å lykkes også, så jeg ser på det som positivt. 

Januar 2011 tok jeg selv mine første skritt mot et sunnere liv, det har vært en utrolig reise. Jeg har lært noe nytt hele tiden, og man blir vel aldri helt utlært. En ting er sikkert, man skal ikke undervurdere livets skole. Jeg kjenner til de fleste unnskyldninger, de fleste feller og ikke minst hvordan man overvinner hinderne som kommer langs den lange veien. 

IMG_0062
Endring av livsstil er krevende, men langt fra umulig. Det burde jeg være et levende bevis på 🙂 

Jeg føler meg beæret over tilliten jeg har fått, og at jeg får lov til å jobbe med å veilede andre til den samme suksessen. Nærmere 1500 kunder iløpet av 2015 taler for seg, og vi har bare holdt på siden slutten av Mai. 

Vi har hjemmeside med informasjon om hva vi tilbyr HER (adlink), rett til nettbutikken kommer du HER (adlink) Kort fortalt er hovedtjenesten salg av kostholdsplaner, både med og uten veiledning/oppfølging. Jeg vil på det varmeste anbefale med oppfølging, spesielt om du er ny på lavkarbokosthold. 

Noe nytt blir det også i 2016, jeg ønsker å tilby enda tettere veiledning for dem som virkelig føler behov for det. Da er det veiledning via SMS det kommer til å gå på, og det vil være en mye tettere veiledning enn via mail. Jeg vil være tilgjengelig for svar hele dagen, også på kveldstid. Jeg vil også være tilgjengelig i helgene, da helst før kl. 18.00. Men om det er krise, svarer jeg også senere på kvelden. Som dere sikkert forstår blir dette for de som virkelig føler de trenger ekstra drahjelp, av noen som virkelig kan forstå situasjonen. Om du føler du trenger starthjelp og tett veiledning, ta kontakt med meg på mail: info@lavkarbohelse.no Så får du informasjon om tilbudet og priser. Kostholdsplaner med SMS oppfølging vil kun være tilgjengelig for 4 uker (ingen bindingstid utover det). 

  
Det er helt okei og ha behov for hjelp, jeg har gått ned 62 kilo og vet hva som kreves  🙂 Men jeg vet også veldig mye om at det fint går an uten perfeksjonisme, og heller en god dose realisme og utholdenhet! 

NB! I januar kommer det en kampanje på våre standard tilbud, så det kan det være verdt å følge med på. Skal skrive mer om det senere 😉 Det blir ekstra gode priser kan man si, vi har meget hyggelige priser fra før også! 

Dette innlegget ble publisert i Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap!, PCOS og veien mot et barn!, Tips for overvektsproblemer! og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s