5 deilige lavkarbomåltider!

//reklamelenker//

Det er nytt år, med nye muligheter. Selv driver jeg bort julevannet og juleflesket med boostmenyen (adlink) vår, en kostholdsplan som får kroppen i ketose, blir kvitt søtsug, får bort vannet og gir mer energi. Det er nødvendig for min del, for jeg fikk meg en knekk i Desember. Nok om det.

Jeg driver ikke bare med salg av veiledning og kostholdsplaner, jeg skal selvfølgelig fortsette å tipse via bloggen her. Så da er det tid for 5 nye forslag til lavkarbomåltider 🙂

wpid-img_20150824_114558.jpg

Så simpelt og enkelt, men utrolig godt. Egg og bacon, med grønt ved siden av. Bruk salat og noen grønnsaker av det du liker best. Stek 2-3 egg og ca. 50 gram bacon. Godt måltid til både frokost, lunch og kvelds.

wpid-img_20150827_110351.jpg

Enda et enkelt måltid som kan nytes til frokost, lunch eller kvelds. 3 stekte egg, og 3 ruller med ost og skinke. Samt noe grønt ved siden av, ta det du liker best.

wpid-dsc_0010.jpg

Burger er alltid en vinner, bruk ca. 150 gram kjøttdeig og kna inn ønsket krydder. Form og stek i ekte smør. Asparges er kjempegodt, og her har jeg surret 4 stenger med asparges med 2 baconskiver på hver. Stekes i panne til baconet er gjennomstekt. Dette er det nok fett i som det er, både fra baconet og burgeren.

wpid-img_20150827_163505.jpg

Fint måltid til middag, eller helgekos. Steik ostechips av tine taffelost med tomat. Legg to doble skiver, stekes i ovn på 200 grader, til den bobler seg opp og blir sprø. Ca. 10 minutter.  Steik kjøttdeig sammen med litt løk, og blandet inn litt tomatpure. Litt ruccola på toppen, så har du deilige pizzakjeks.

wpid-dsc_0136.jpg

Herlig lunch, frokost eller kvelds. fenalår, røkt laks, majones, agurk og ruccola.

Som dere ser, det trenger ikke være vanskelig å komme i gang. Det enkle er ofte det beste 😉 Det er bare å hive seg utpå, og eventuelt få den hjelpen man trenger.

For mange hjelper det å få en ferdiglaget kostholdsplan (adlink), ned i den minste detalj. Ikke minst med veiledning og rom for å spørre om det man lurer på, og få støtten man trenger. Om man føler seg veldig usikker og ny, kan det være veldig nyttig.

Lavkarbo kan du jo selvfølgelig fint klare å lære på egenhånd også, bruk blogger, google osv. Kunnskap er makt, og det er veldig viktig å faktisk vite hvordan man skal spise om man vil lykkes.

Alle måltidene i dette innlegget passer til ketose og strikt lchf kosthold. 

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag!, Lavkarbo pizza og sånt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til 5 deilige lavkarbomåltider!

  1. Nelly sier:

    Tusen takk for gode tips😄Du inspirera meg😄Heia på deg😍Du er kjempe flknle😄Helsing Nelly

  2. Anna sier:

    Hei! Takk for kjempefine tips! Fin side! Ønsker deg lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s