3 deilige lavkarbo måltider! 

Idag får dere tips til 3 måltider, istedenfor 5. Jeg er syk, har ikke vært syk på lenge. Så da var det vel min tur nå 🙂 Jeg som kjekka meg sånn for mannen som nesten er frisk igjen, «blir sikkert ikke syk jeg» sa jeg og lo 😀 Så feil kan man ta, karma tok meg! 

Nok om det, skal prøve å få oppdatere litt her for det om. 

  
Kyllingklubber! Jeg må bare si, dette er noe av det diggeste jeg vet å spise. Jeg kjøper rå, krydrer selv. Steker dem da på 200 grader i ca. 40 minutter. Bruker majones til, og gjerne noen grønnsaker eller salat. Det er så digg, må dere nesten prøve 🙂 

  
Høstgryte/vintergryte med hjertesalat! Steik karbonadedeig i litt smør, putt oppi 1 løk, 1 paprika og 2-3 sopper av valgfri type. Du kan bruke de grønnsakene du vil egentlig. Tilsett en boks med kremost og ca. 1 dl kremfløte, la det koke inn litt og smak til med ønsket krydder. Server med hjertesalat, kjempegodt 🙂

wpid-img_20151010_154009.jpg
Ostepizza! Kjempelett å lage. Du rasper opp ost, gjør ikke noe om det blir for stor pizza. Denne er god å varme opp igjen, eller til og med spise kald. Tilsett 1-2 egg i osten, spørs litt på hvor mye ost du har brukt. Spre utover bakepapir, strø over litt oregano. Forstek 10 minutter på 200 grader. Ta den ut, topp med ønsket fyll. Her har jeg brukt karbonadedeig, tomatpuré, litt løk og paprika. Ørlite ost på toppen også, oregano over og etterstek i 10-15 minutter på 200 grader. Følg med så den ikke svir 🙂 Kjempedigg, server gjerne med ruccola på og rømme. 

Da håper jeg at jeg klarte å inspirere dere litt idag alikevel ? Bon apetit 😉 

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til 3 deilige lavkarbo måltider! 

  1. Monica sier:

    Åhhh…detta så godt ut! Takk for at du deler😊

  2. Er det en spesiell type kremost du bruker, eller er det naturell ?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s