3 søte lavkarbo fristelser!

Selv om jeg unngår søte ting mest mulig, så innser jeg jo at andre kan være intressert i dette. Jeg prøver å fokusere mest på naturlig, vanlig mat her i bloggen. Men av og til kan det jo være greit å gi noen tips til kosemat, for den som måtte føle at det passer seg.

Så her skal dere få tips til 3 søte fristelser!

Suksessterte 1

Jeg tror min lavkarbo suksessterte er en av de mest populære oppskriftene jeg har, når det kommer til søte saker. Den er virkelig god også, så det er sikkert derfor 🙂 Vanskelig å kjenne forskjell på orginalen og denne, så denne kaken faller i smak hos de fleste. Kanskje noe å servere kaffegjestene neste gang? Oppskrift kan dere finne HER

wpid-20150123_155946.jpg

Konfekt med kokos er en sikker vinner hos de fleste, dette er en av mine favoritt konfekter. Jeg har også en med moccasmak, og begge kan dere finne oppskrift på HER

DSC_0261

Dette er en ostefromasj med sitron og jordbærsaus. Nydelig frisk og god, og ganske enkel å lage i grunnen. Oppskrift har jeg skrevet før, og den finner dere HER Perfekt dessert, når man ønsker det lille ekstra.

Da er det bare å planlegge helgekosen da 😉

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo desserter!, Lavkarbo godteri!, Lavkarbo kaker! og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s