3 deilige lavkarbo måltider!

                                             //reklamelenker//

Jeg ser jo helt tydelig at disse innleggene med flere forslag til måltider, ble kjempepopulære 🙂 Nå er det godt det er helg, da jeg har jobbet hardt hele uken med veiledning, utsendelser av menyer og komponering av nye kostholdsplaner m.m Det er jo bare gøy og jeg elsker jobben min, er vel kanskje første gangen i mitt liv at jeg virkelig føler at jeg elsker jobben min ordentlig. Men det er godt med helg, fordi jeg har vært syk hele uka. Da er det tungt å jobbe så mye med hodet 😂 Er du interessert i en kickstart eller mer langvarig veiledning, kan du titte  HER og lurer du på noen før bestilling er det bare å lete frem kontaktskjemaet på hjemmesiden (inne på linken) 🙂 

Uansett, her skal dere få 3 nye tips til deilige lavkarbo måltider! 

  

Så ufattelig enkelt, men det synest jeg det skal være. Eggerøre og laks, servert med ruccola. Frokost, lunch eller kvelds. Bruk fløte eller vann i eggerøren, stek i ekte smør. Ikke under noen omstendigheter bør du bruke lettmargariner! Det er ikke sunt, ei heller mettende. Bruk 4-5 skiver med røkt laks og kos deg. 

  
Dette vil jeg si er et frokosmåltid som passer best i helgen, chiagrøt med sjokoladesmak og raspet sjokolade over. Nydelig godt, og kan også brukes som dessert. Visste du forresten at chiafrø er stappet med omega-3? Nå vet du det iallefall, disse er supersunne frø som gir masse energi. Lag grøten etter oppskriften HER Veldig, veldig god 🙂 

wpid-dsc_0163.jpeg
Prøvd å lage fylt squash før? Ikke det? Da har du virkelig gått glipp av noe godt 🙂 Det er helt nydelig, anbefales virkelig fra min side. Følg oppskriften HER Server gjerne med rømme, det gir en god og rund smak. 

Da håper jeg dere får lyst til å prøve noe av dette, bon apetit 🙂

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo desserter!, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s