3 deilige lavkarbomåltider!

//reklamelenker//

Igår hadde jeg rett og slett ikke tid, mailboksen var oversvømmer av mail (moro) og jobb går alltid først 🙂 

Idag har det vært litt mer normale forhold, så da får jeg også tid til å blogge. Da er det klart for 3 nye og herlige forslag!

1104700-9-1339337573739
Fisk i folie! Veldig lett å lage, om sommeren kan jo disse pakkene slenges på grillen. Men nå om vinteren kan de jo stekes i ovnen. Legg inni ca. 150 gram fisk av valgfritt ønske. 150 gram blomkål/brokkoli, 25 gram løk og ca 20-25 gram smør. Pakk sammen og stek på 250 grader i ovnen, ca. 5 minutter. Men du må sjekke pakkene, steketid varierer etter hvilken fisk du bruker og hvor store stykker det er. 1 porsjon her inneholder ca. 5 gram karbohydrater og passer et LCHF strikt kosthold. 

wpid-img_20150821_191410.jpg
Tacosalat! Ca. 150 gram kjøttdeig, 20 gram ost, 20 gram tacosaus, 30 gram rømme, grønn salat av eget ønske. Til å krydre kjøttdeigen kan du smake deg frem med disse krydderene: salt, pepper, paprikapulver, hvitløkspulver, løkpulver, spisskummen, chilipulver. Vær forsiktig og smak det frem, det er halve gleden ved å lage mat 🙂 Smaker like godt som kjøpe pulver, jeg bruker å krydre selv på denne måten. I en porsjon tacosalat får du ca. 5-8 karbohydrater, om du skal ha tacosalat går det an å skjære litt ned på karbohydratene til de andre måltidene. Om du lever strikt kan det være smart. 

wpid-photo.jpg

LCHF ostepletter med majones, skinke, salat og paprika! Dette er kjempegodt til både frokost, lunch og kvelds. Lag ostepletter etter denne (link) fantastiske oppskriften, den er virkelig god 🙂 Disse passer inn i et strikt LCHF kosthold, ca. 3 gram karbohydrater i dette måltidet. 

Trenger du hjelp til konkret kostholdsplan? Sjekk nettbutikken vår for informasjon om hvilke koatholdsplaner vi tilbyr HER (adlink)

Les kundeuttalelser HER (adlink) 

Finn vår rabattkode (gyldig i hele januar) HER (adlink) 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s