Effekten av lchf boostmeny!

//reklamelenker//

Dette spørsmålet har jeg fått mange ganger, så nå velger jeg å skrive et eget innlegg om våres «berømte» lchf boostmeny (adlink). Det er vår bestselger når det kommer til kostholdsplanene som vi selger, og mange er intresserte. Da er det kanskje ikke rart at det hyppig kommer spørsmål rundt kostholdsplanen 🙂

wpid-img_20150815_122126.jpg

(eksempel på hva man kan finne på kostholdsplanen, de endres fra uke til uke)

Så da skal jeg prøve å forklare litt da, og det er slett ikke uvanlig å få en kickstart i sitt vekttap med boostmenyen. Kort fortalt så er den veldig lav på karbohydrater, så den tømmer kroppens lager for glykogen. Den får sukkeret/karbohydratene ut av kroppen, og dermed er det også en vanlig effekt at vannsamlinger forsvinner også. Karbohydrater binder vann i kroppen, når de forsvinner så forsvinner også vannet. Et vekttap på 2-5 kg på en uke er slett ikke uvanlig med denne kostholdsplanen. Men det er ufattelig viktig å huske på at ingen kropper er like, så det er vanskelig å si noe konkret.

De fleste kommer fort i ketose med denne kostholdsplanen, og skal man ned en del kilo så velger mange å gå den veien. I ketose har man god tilgang til fettreservene og brenner på fett. Mange opplever en voldsom økning av energi mot slutten av uka, mens andre kanskje trenger litt lenger tid på å få den gode energien.

Boostmenyen hjelper til å bli kvitt søtsug, selv om søtsuget kan føles sterkt de første dagene (særlig på kvelden), så forsvinner det fort om man bare holder ut. Viktig her å bruke veiledningen og oppfølgingen som er med på kjøpet, og søker støtte om man trenger det pr. mail til oss. For det dummeste man gjør er i grunnen å begynne å spise atkins og annet søtt, da forsvinner ikke søtsuget. Jeg tror at alle innerst inne vil bli kvitt det plagsomme søtsuget, så da må man få hjelp til å overvinne det. Slik at man virkelig har en sjanse til å bli kvitt det.

Om man virkelig legger merke til det, så vil man også kjenne at man får en jevnere energi. Iallefall mot slutten av uka vil man føle seg mer opplagt, trøttheten på ettermiddagen forsvinner og man er mer «våken». I tillegg så føles kroppen mer harmonisk, siden blodsukkeret ikke hopper opp og ned hele dagen.

Som dere ser så kan man få mange gode effekter av denne kostholdsplanen som vi har valgt å kalle boostmeny (adlink) Samtidig så er det som sagt viktig å huske på at alle er forskjellige individer, så noen garantier på vekttap er vanskelig å gi. Selv om vi har meget gode erfaringer med den, så kan man aldri love noe. Allikevel så er det jo en bra start, for å få bort karbohydratene og starte med et lavkarboliv.

Viktig å huske på at EN uke på boostmeny ikke løser noen vektproblemer eller annet på lang sikt, om du går tilbake til å spise masse karbohydrater etter boostuka. Da kommer kiloene fort på igjen. Mange av våre kunder velger å gå videre til lchf strikt meny (adlink), og det er en fin overgang fra boostmenyen når kroppen først er kommet i ketose. Som dere sikkert skjønner, dette er ikke noen vidunderkur. Men det er en bra start for mange 🙂 I tillegg har vi hatt flere kunder på boostmeny, som faktisk har brutt et vektplatå som de lenge har slitt med. Noen har gjerne slitt i flere mnd. og plutselig fått effekt av boostmenyen i positiv retning.

Jeg kan også fortelle litt om meg selv og mine personlige erfaringer med boostmenyen. Første gangen jeg utførte en boostuke, var når jeg hadde slitt med stagnering i vekttapet lenge. Resultatet av dette ble at boostmenyen så dagens lys for første gang. Jeg og min samarbeidspartner, utviklet denne sammen. Minimalt med karbohydrater var stikkordet, og minimalt meieriprodukter. Jeg gikk ned nesten 4 kilo den første gangen, og det var jeg strålende fornøyd med på en uke, etter å ha famlet litt frem og tilbake lenge.

Siden har jeg brukt den for å komme meg på rett spor igjen, om jeg har famlet meg litt utpå. Jeg kommer jo fra en historie med overspising, trøstespising, sukkeravhengighet osv. Så selv om mange ser opp til meg, så faller jeg også av og til. Tro det eller ei 😉 Heldigvis så har jeg nå verktøy både opp i hodet og i praksis (boostmenyen), som gjør at jeg kommer meg enkelt tilbake. Hodet mitt er også alltid med meg på en måte, selv om det hender at jeg ender opp med å spise feil. Så ligger alltid stemmen der, som forteller meg hva som er riktig og hva jeg må gjøre.

Så for meg har egentlig boostmenyen blitt en redning for å bli kvitt søtsug og komme i harmoni igjen, når jeg har tabbet meg ut. Det er nesten mer viktig for meg, enn det solide vekttapet jeg har fått hver gang i tillegg som en bonus. Har gått ned 3-5,5 kg hver gang jeg har brukt boostmeny prinsippet, den gangen jeg tok 5,5 på en uke fikk jeg nesten sjokk. Samtidig så var kroppen min full av vann ved start, så egentlig var det litt forventet også. Nå etter jul gikk jeg ned 10 cm rundt midjen på en uke…. Men det er kanskje ikke så rart det heller, når man blir kvitt vann, oppblåst mage osv.

Det er også flere ting man skal være obs på ved start på boostmenyen, men dette får alle kunder informasjon om når de får tilsendt sine menyer på mail.

Nå tror jeg at jeg har fått med det meste, og lurer du fremdeles på noe kan du sende en mail til: info@lavkarbohelse.no 

Fullstendig oversikt over hva vi tilbyr finner du HER (adlink)

 NB! Husk at vi har 10% på ALLE ordre ut januar mnd. Bruk rabattkoden 23F23F72 ved bestilling 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s