Kostholdskonferansen i Larvik 27. feb

//reklamelenker//

Jeg vil tipse alle sammen om den store kostholdskonferansen som skal foregå i Larvik den 27.feb. Har dere lyst til å høre meg holde foredrag, er det stedet. Veldig koselig om dere hilser på også såklart 🙂 Jeg holder i disse dager på å forberede meg, er jo første gang jeg holder foredrag. Så jeg kjenner litt på presset kan man si, men jeg gleder meg veldig mye også. Det er en fin erfaring og ta med seg, jeg håper også at jeg kan få gjøre mer av det i fremtiden. Følg linken HER (adlink) for mer informasjon og påmelding.

Det er ikke bare jeg som skal holde foredrag her, jeg føler meg gjerne litt små blant de andre kan man si 😉 Blant annet læreren min på studiet (kostholdsveileder) skal holde foredag, Jens Veiersted. Fedon Lindberg og Niels C. Geelmuyden holder også foredrag. Sist men ikke minst skal Gry Hammer også holde foredrag, så vi er altså 5 stykker til sammen.

Mitt foredrag skal i all hovedsak handle om min «historie», forhåpentligvis kan det inspirere andre. Jeg tenker såklart også å komme med enkle råd og tips for å komme i gang osv. Dere får nesten komme å høre på, om dere vil vite mer 🙂

Jeg tror dette  blir en helt super helg, med mye bra lærdom og inspirasj0n for de fleste. Jeg gleder meg veldig til å høre de andre som skal holde foredrag. Det er plass til rundt 500 deltagere, men det kan være lurt å bestille nå. For det kan fort bli fullt, ifjor var det helt fullt etter hva jeg har hørt. Ta kontakt med kostreform via linken jeg la ut, og meld deg på Nordens største kostholdskonferanse. Dette blir gøy og inspirerende for de fleste 🙂

IMG_0193

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s