Økologiske krydder og kokosolje!

//reklamelenker//

Idag kom pakkene mine fra iherb.com (adlink) på døra, og det gikk rimelig fort gitt. Selv om jeg valgte billigste frakt alternativ (slik jeg alltid gjør), uten sporing. Så kom de allerede etter 1 ukes tid, det har de gjort de siste gangene jeg har bestilt noe. Det er en forbedring, for tidligere tok det minst 2 uker og gjerne litt mer om man valgte billigste frakt metode. Veldig fornøyd med det kan man si 🙂

Idag kom det en haug med økologisk krydder, og kokosolje extra virgin som jeg hadde bestilt. Det kom i grevens tid egentlig, for jeg rensket cocosa glasset jeg hadde ganske så heftig idag tidlig 😉 Har blitt avhengig av kokosolje, og da den økologiske extra virgin oljen.

I samme slengen kjøpte jeg flere økologiske  krydder, da jeg vet de er skikkelig gode. Har i tillegg et ønske om å spise mye mer økologisk for helsa sin skyld, så da må man begynne der man kan.

DSC_0110.JPG

Kom en hel bråte med deilig krydder, det hvitløkssaltet er bare så deilig på smak. Simply Organic har ufattelig mange gode økologiske krydder, og du kan se utvalget HER (adlink). Har du aldri handlet fra Iherb før, kan du bruke min rabattkode: BOF961 Da får du minimum 5 dollar rabatt på ditt første kjøp. NB! Husk tollgrensen på 350 kr. inkl fraktkostnad, stiger du over det får du toll i tillegg. Jeg handler aldri over grensa, av den enkle grunn. Da deler jeg heller opp pakker om jeg må. Du får allikevel ganske mye for 350 kr. på iherb, en verden av (gode) muligheter 🙂 Jeg kjøpte hvitløkssalt, paprika, hvitløkspulver, pepper hel, sitronpepper og kanel.

DSC_0113.JPG

Jeg kjøpte også Celtic sea salt, finner produktet HER (adlink) Ville ha et ordentlig salt, som ikke er raffinert. Har ikke smakt på det enda, men jeg regner med det smaker godt 🙂 Tenkte å prøve meg på litt fermentering av grønnsaker, og da skal jeg bruke dette. Skal selvsagt brukes på mat også.

DSC_0115.JPG

Sist men ikke minst, min deilige kokosolje! Merkelig hvor fort jeg ble avhengig av det, denne her er på nesten 500 gram 🙂 Har en stund da ja. Du finner den HER (adlink) Den var helt hard når den kom, ikke rart når den sikkert har reist i kulde 🙂 Den mykner nok fort opp på kjøkkenbenken, og imorgen skal den i kaffekopp(ene) mine. Sleika nesten det andre glasset idag tidlig, ha ha ha 🙂

Dette var mine siste kjøp på iherb, de er kjempegode på helsekost og man kan finne alt mulig der. Det er mer å hente enn bare Atkins som dere sikkert forstår 🙂 Jeg er ikke noe på de der kunstige søte greiene lenger, så her ble det bare krydder og kokosolje denne gang. Gleder meg virkelig til matlaging fremover nå, skal bli en fryd.

NB! Har du vansker med å finne frem på iherb? Bruk søkeruten, husk å skriv på engelsk da.

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

4 svar til Økologiske krydder og kokosolje!

 1. Sandra sier:

  Du må prøve simply organic sitt italian sesoning krydder 🙂 kjempe godt til lasange, tomatsaus og pizza etc 🙂

 2. Theres sier:

  Noe tips på mat man kan lage med disse kryddene?? 🙂

  • Lavkarbotips sier:

   Hvitløkssaltet bruker jeg på ALT mulig 😊 Kanel bruker jeg mest på grøt, og jeg skal prøve å ha i chiagrøt en gang. Paprika pulver bruker jeg mye om jeg lager rømmedressing selv, men også til å krydre kjøtt (spes kylling) hvitløkspulver bruker jeg også nesten på «alt» 😊 så er egentlig bare fantasien som setter grenser. Sitronpepper bruker jeg mest på fisk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s