Siste sjanse!

//Reklamelenker//

Idag er det allerede 31.januar, siste dagen i denne mnd. med andre ord. I hele januar har vi hatt 10% på alt i nettbutikken (adlink) vår. Ved bruk av rabattkoden: 23F23F72, som legges inn ved bestilling. 

Mange har benyttet seg av tilbudet, og nå er altså siste sjanse. Om jeg skal anbefale noe, så er en 4 ukers kostholdsplan med veiledning og anbefale for en god start! Er du ny vil du her få personlig oppfølging via e-post, mulighet til å følge en detaljert kostplan og få resultater av innsatsen din. God kundekontakt er viktig for oss, og vi følger opp så tett og godt som vi bare kan. Mange kan være usikre i starten, og blir forvirra av alle de forskjellige rådene man kan få, av forskjellige mennesker. Det kan godt være en fordel å få et opplegg, og få veiledning fra en kilde. Istedenfor veiledning (naturligvis i beste mening), fra flere hundre 🙂 

Det er viktig å finne sin «vei» i denne lavkarbo verden, og det er noe vi kan hjelpe deg med. 

wpid-img_20150820_182945.jpg
Det er ikke noe kompliserte matvarer i planene våre, helt vanlig mat som du får fatt i på matbutikken. Med kostholdsplanene følger det handleliste, diverse oppskrifter der det er nødvendig og flere gode råd og tips på veien. I tillegg til dette, så er det tilgang på å sende så mange spørsmål du trenger på mail. Vi er tilgjengelig på mail man-fred på dagtid, men når du sender mail på døgnet spiller ingen rolle. Du får uansett svar når vi er på plass på jobb igjen, dagen eller mandagen etterpå. 

Det finnes også mulighet for å kjøpe kun veiledning, og noen foretrekker det. Ved veiledning på mail, kan man kjøpe det i nettbutikken (adlink), jeg tilbyr også veiledning vis SMS. Men for å kjøpe det, må du kontakte meg på info@lavkarbohelse.no SMS veiledning passer for de som trenger god og kjapp kontakt. Det koster noe mer, men da har du tilgang på meg som veileder både på kveldstid og i helger. Noen føler de trenger det, andre er godt fornøyd med kontakt på mail. 

Nå er det altså siste sjanse, siste dag på januarsalget. Vi har rimelige priser på våre tilbud fra før, men nå er det altså en ekstra rabatt opp på det igjen. 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s