Kjøttboller!

//reklamelenker//

Igår hadde vi kjøttboller på menyen, og det var utrolig godt. Jeg fortsetter min reise med mer økologisk mat, og det føles veldig, veldig riktig. Jeg tenker å skrive mer om min nye reise fremover, da fokus på helse er like stort og kanskje større enn før. Jeg er ferdig med vekttap, men langt fra ferdig med å være sunn 🙂

Men nå var det disse kjøttbollene da, jeg gjorde det veldig enkelt. Dette brukte jeg:

  • 1 pakke karbonadedeig
  • 1 økologisk rødløk
  • 1 økologisk egg
  • Økologisk pepper
  • Økologisk hvitløkssalt

Blandet alt sammen med mikser, og stekte opp. Kokte dem så i kraft (vann går fint), tilsatte litt kremfløte på slutten og jevner med JBK eller Xanthan Gum. Om noen velger å bruke maizena eller annet, får det være opp til hver enkelt egentlig. Det skal ikke jeg legge meg bort i.

Ved siden av dampet jeg en seriøs mengde med blomkål, sikkert 300 gram 🙂 Det smakte fortreffelig, og jeg brukte en god klatt med økologisk smør på blomkålen (kommer ikke frem på bildet).

DSC_0048.JPG

Helt utrolig godt, ikke tar det lang tid å lage heller.

DSC_0028

Dette er krydderet jeg brukte, det er fra iherb.com (adlink) Er veldig, veldig fornøyd med de økologiske krydderene til simply organic. Jeg kommer ikke til å klare meg uten i fremtiden, og det er noe med å få ordentlig kvalitet. Jeg har en rabattkode på iherb: BOF961 Da får du minimum 5 dollar i rabatt på din første ordre, det er et gratis krydder det for eksempel 🙂 NB! Husk tollgrensen på 350 kr. inkl fraktkostnad, stiger du over det får du toll i tillegg. Jeg handler aldri over grensa, av den enkle grunn. Da deler jeg heller opp pakker om jeg må. Du får allikevel ganske mye for 350 kr. på iherb, en verden av (gode) muligheter. De har så mye der, og er kjempegode på økologiske produkter.

De har chiafrø (adlink) også for eksempel, som er kjempegode i den «berømte» chiagrøten (link).

Nå er det tv og avslapping resten av kvelden her, har jobbet mye OG løpt 3 km idag. Så det har vært en travel, men kjempefin dag på alle måter. Nøl ikke med å ta kontakt om du trenger veiledning, bruk mailen: info@lavkarbohelse.no for spørsmål. Se hva vi tilbyr av kostholdsplaner på lavkarbohelse.no (adlink) 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s