Kjøttsaus med squashgetti!

Igår var jeg altså ute på jakt etter økologiske matvarer igjen, kom hjem med en bra fangst synes jeg selv. Mitt beste råd for å handle økologisk må være å kikke etter diverse tilbud der det finnes. Coop Extra synest jeg er ganske gode når det gjelder dette, og jeg fant flere gode tilbud igår da jeg handlet.

Da jeg kom hjem, var det bare å smekke sammen en deilig lavkarbo middag. Som inneholdt masse herlige, økologiske grønnsaker.

Kjøttsaus med squashgetti!

Kjøttsaus: 

  • 1 pakke kjøttdeig
  • 1 stor økologisk rødløk
  • 1 stor økologisk paprika
  • 1 Kartong med økologisk hakkede tomater
  • Økologiske krydder, jeg er hekta på Simply Organics hvitløkssalt og sort pepper

Stek kjøttdeigen, bruk gjerne litt økologisk smør til steking (Røros smør for eksempel). Tilsett hakket løk og paprika, stekes sammen noen minutter til grønnsakene blir blanke. Hell over de hakka tomatene, og la det hele småkoke i 10-15 minutter. Smak til med det du ønsker av krydder, jeg bruker utelukkende økologisk krydder på alt om dagen.

Squashgetti:

Enkelt som bare det, strimle squash med ostehøvel, potetskreller eller spirelli. Kjempenkelt rett og slett. Kok opp vann med litt salt i, helst et uraffinert salt som har alle mineraler og sporstoffer inntakt. Squashen skal bare varmes i 30 sekunder, så er det klar. Alternativt er det helt innafor og bare varme squash i kjøttsausen like før servering. Det enkle er ofte det beste.

Ønsker du parmesan, kan du rive dette over ved servering.

DSC_0068

DSC_0074

Smaker fortreffelig kan man si, og er meget enkelt og kjapt å lage.

TIPS! Del opp i porsjoner, jeg delte opp i 4 porsjoner til meg selv. Frys ned, så har du superkjapp middag å ta opp til travle dager. Jeg må innrømme at jeg er veldig «makelig» anlagt sånn. Jeg elsker å lage opp middager som jeg kan porsjonere opp, og ha minst 4 ganger av.

Da håper jeg dette kan falle i smak hos noen, for min egen del er ikke pasta et savn overhodet. Et stort ja til mye mer grønnsaker i kostholdet, istedenfor meningsløs stivelse fra pasta 😉

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Kjøttsaus med squashgetti!

  1. Hjeeeelp … jeg ble sulten! Dette må prøves i morgen :-).

  2. Anne sier:

    Lagde denne i dag, til og med gubben likte den 🙂 enkel og sunn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s