Ned i vekt? 

//annonse//

Januar er over, noen er gjerne godt i gang med livsstilsendring og får det til. Noen prøvde kanskje, men falt av lasset etter noen uker? Tro meg, der har jeg vært mang en gang gjennom mitt eget liv. 

Lavkarbo er en ypperlig måte å få bukt med vekta på, ikke bare det, det er en ypperlig livsstil. For det handler ikke bare om vekt, det handler like mye om helse. Allikevel kan mange slite i denne jungelen av råd som finnes. Mange som spiser lavkarbo gir råd ut ifra hva de selv gjør, og det er ikke merkelig i det hele tatt. Problemet kommer om man blir bombadert med forskjellige meninger, fra alle kanter. Da kan man fort bli fortvilet og gi opp. 

Hva med å prøve en uke eller fler, med et fastsatt opplegg? Hvor du får veiledning på mail, personlige svar og god støtte! På www.lavkarbohelse.no (adlink) tilbyr vi nettopp dette. Vi prøver så godt vi kan å holde prisene nede, og mener vi lykkes med det. Priser kan du se HER (adlink)

Det er fullt mulig å prøve en uke først, for å se hvordan det fungerer for deg. Vi har mange kunder som for eksempel starter med den populære boostmenyen (adlink), som så bestemmer seg for å fortsette med 4 ukers etterpå. På boostmeny følger det med oppfølging, og man får en gylden mulighet til å kjøre en uke for å se hvordan man synest det er. Det er ingen binding utover det man har bestilt. 

Jeg har skrevet noe om effekten av boostmenyen HER (adlink) tidligere, i tillegg er det mulig å lese tilbakemeldinger fra noen kunder HER (adlink) Jeg har også skrevet om inspirerende resultater fra prosjektuka HER og HER 🙂 

Det er fremdeles ikke for sent å lykkes i en omlegging av livsstil, kanskje det bare begynte litt skeis? Jeg feilet mange ganger, før jeg fikk det til. Det kan hjelpe utrolig mye og ha en veileder som forstår, som kan gi råd videre og støtte. Det er ingen grense for hvor mange mail som kan sendes til oss, og alle mailer blir besvart. Med god støtte og et fast opplegg, er sjansen for å lykkes vesentlig større! Kanskje er alt du trenger 4-5 uker med hjelp, så flyr du videre på egenhånd? 

Har du lyst til å kikke litt på hvordan man kan få en god start på lavkarbo, kan du besøke blogginnlegget mitt HER (såklart gratis). Det finnes også mange oppskrifter på bloggen her, og det går an å bruke søkefeltet i bloggen for å søke etter konkrete ting. Kanskje jeg har skrevet om akkurat det du lurer på?  

Vi er iallefall klare til å hjelpe de som føler behov for det, jeg tror ikke du vil angre. Og angrer du, har vi løsninger for det også 😉 

wpid-20150830152943953.jpg

Ikke gi opp, det er aldri for sent å begynne! 

For spørsmål rundt tilbudet før bestilling, send mail til info@lavkarbohelse.no 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s